3 nesil aynı kaderi paylaştı

Güncelleme Tarihi:

3 nesil aynı kaderi paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2007 15:51

Elazığ-Bingöl kara yolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Kurmay Yüzbaşı Fuat Güneş ile eşi ve 4 yaşındaki oğlunun cenazeleri, Kayseri'nin Karakimse köyünde toprağa verildi.

Haberin Devamı

 Yüzbaşı Güneş (32), eşi Emel (27) ve 4 yaşındaki oğlu Timur Güneş için köy camisinde düzenlenen cenaze törenine, Güneş'in yakınları, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Orhan Eroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Tuğgeneral Aydın, Fuat Güneş'in annesi Selvinaz Güneş, Emel Güneş'in babası Yusuf ve annesi Hatice Akar'a baş sağlığı diledi.
Kılınan cenaze namazının ardından yüzbaşı ile eşi ve çocuğu, köy mezarlığında yan yana defnedildi.

Tuğgeneral Aydın, 2 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenilen Yüzbaşı Fuat Güneş'in tabutunun sarıldığı bayrağı, ağabeyi Abdullah Güneş'e verdi.

Cenazelerin defnedilmesi sırasında Yusuf Akar'ın, torunu için “Senin düğününü yapacaktım” diyerek gözyaşı dökmesi, törendekileri duygulandırdı.
Yüzbaşı Fuat Güneş'in kullandığı otomobil, ailesini önceki görev yeri olan İstanbul'dan aldıktan sonra 20 gün önce tayin olduğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesine giderken devrilmiş, kazada Güneş ile eşi ve oğlu hayatını kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!