3 Adam'ın bu akşam konukları kim?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu akşam konukları kim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 14:09

3 Adam programı izleyicelerini güldürmeye devam ediyor. 3 Adam'a bu hafta kimler konuk olacak? 3 Adam yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de canlı yayınla TV8'de.

TV8'in eğlendiren programı 3 Adam 6.bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un hareketli sunumuyla yeni bölümde ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.

3 ADAM'DA GÜLBEN ERGEN RÜZGARI!

3 Adamın bu akşam konukları kim


3 Adam bu haftaki konukları bu haftada merakla bekleniyor. 3 Adam'da bu hafta stüdyosunda; Gülben Ergen, Bora Duran, Aşkım Kapışmak ve Wilco'yu konuk edecek.Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından Burak ve Kıvanç illüzyon gösterileriyle keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Gülben Ergen ile Boran Duran‘ın birbirinden güzel şarkıları, İnsan ilişkileri ve Beden Dili Uzmanı Aşkım Kapışmak ve “Wilco'nun Karavanı”nın ünlü Aşçısı Wilco ile eğlenceli bir program izleyiciyle buluşacak.

Yayın Tarihi: 16 Aralık Çarşamba
Yayın Saati: 23.15 / Canlı

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

3 Adamın bu akşam konukları kim


Gülben Ergen 25 Ağustos 1972’de Kadıköy, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve oyuncudur. Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 

2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. 2002 yılında Sade ve Sadece albümünün çıkış şarkısı "Abayı Yaktım" ile müzikte büyük bir çıkış yakalamış ve Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Yılın Bestesi" ödülünü almıştır. 2004 yılında, “Uçacaksın” albümü ile büyük bir başarı yakalamış, yıla damgasını vurmuştur. Albüm 600.000 satış rakamıyla MÜ-YAP'tan “Diamond Ödülü” almıştır.

Daha sonraki çıkardığı albümlerin hepsinde de MÜ-YAP'tan ödül almayı başarmıştır. 2009 yılında söz ve müziği de kendisine ait olan Oğuzhan Koç'la düet yaptığı "Giden Günlerim Oldu" şarkısı ile Resmi Türkiye listesinde yılın en uzun süre zirvede yer alan kadın sanatçısı olmuştur. Ergen, 2000'li yıllarda albümleri en çok satan 3 kadın sanatçıdan biridir. 2015 yılında yineOğuzhan Koç'la birlikte seslendirdiği "Aşkla Aynı Değil" isimli single çıkarmıştır. Toplam albüm satışı 2 milyonun üzerindedir.

BORA DURAN KİMDİR?

3 Adamın bu akşam konukları kim


Bora Duran 23 Mart 1978 tarihinde doğmuştur. Müzikle yakınlaşması, ortaokul yıllarında, gitarı ile birlikte farklı gruplarla tanışarak başlamıştır. 1995 yılında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’na girip, klasik kemençe eğitimine başlayana dek, bu gruplarla çalışmalarını sürdürmüştür. 2001 yılına kadar İzmir’de birçok mekanda müzikle uğraşmıştır. Öte yandan, Türk – Yunan Dostluk Derneği ile işbirliği içerisinde, müziğini ülke dışına da taşımıştır.

Bora Duran 2011 yılında çıkardığı “Her Sabah” adlı albümünde, 2005 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün seslendirdiği; kendisine ait olan “Gül Senin Tenin” şarkısını yeniden yorumlamıştır. Ayrıca albümde bir Fikret Kızılok klasiği “Bir Harmanım Bu Akşam” şarkısını yeniden yorumlamıştır. 2012 Ekim ayında sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait çalışması “Sen De Gidersen” adlı single ı yayınlamıştır.

2013 yılında 12 şarkının yer aldığı ikinci albümünü tamamlayarak yayınlamıştır. “İnsan” adlı albümde, söz ve müziği kendisine ait 10 şarkının yanı sıra söz ve müziği Hüsnü Arkan’a ait “Müebbet” adlı yeni bir şarkıyı ve sözleri Salih Korkmaz, bestesi Suat Sayın’a ait “Bitmeyen Çile” adlı sanat müziği eserini yorumlamıştır.

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

3 Adamın bu akşam konukları kim


Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi’nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Marmara Üniversitesi’ndeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. 

İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı hafta içi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 Yaz sezonunda Star Tv'de Ayşe ile Alişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırladı.  

Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. “Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan” adlı kitabını 2011’de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı. 

WİLCO VAN HERPEN KİMDİR?

3 Adamın bu akşam konukları kim


Wilco van Herpen 24 Ağustos 1963 yılında Hollanda’da dünyaya geldi. Hollandalı aşçı, fotoğrafçı ve haber muhabiri. 1999 yılında Türkiye'de yaşamaya başlayan Van Herpen, 2006 yılından beri İz TV'de Wilco'nun Karavanı adlı gezi programını hazırlayıp sunmaktadır.

Hollanda'da bir otelde aşçı olarak çalışırken, 1988 yılında Türk asıllı sevgilisiyleTürkiye'ye geldi. Hollanda'ya döndükten kısa bir süre sonra 1990'da fotoğrafçılığa başladı. Daha sonra Güney Afrika, Namibia ve Lesotho gibi ülkeleri gezdikten sonra tekrar Hollanda'ya dönerek bağımsız fotoğrafçı olarak kariyerine devam etti. Hollandalı basın organları için serbest foto muhabirliği yapan Herpen, 1995'teki Gazi Mahallesi olayları ile ilgili fotoğraflar çekti.

Van Herpen, 1999 yılında tekrar Türkiye'ye gelerek İstanbul'da yaşamaya başladı. Ertesi yıl TRT'de "Kaçış Planı" adında bir program yaptı. 2003 yılında ise tv8'de "Wilco'nun Gözü" programını hazırladı. Daha sonra Hollanda devlet televizyonunun Türkiye temsilcisi oldu.Bu dönemde Beyoğlu'ndaki birkaç restoranda şef olarak da çalıştı.

Wilco van Herpen, 6 Şubat 2006'da yayın hayatına başlayan Türkiye'nin ilk belgesel kanalı İz TV'de Wilco'nun Karavanı adında programı hazırlamaya başladı. 2009'da ise TRT Avaz'da "Yabancı Değil" isimli programı da sundu. 2011'de ise NTV'de "Wilco'nun Seçimi" isimli programı da sundu. 2011 ihtibaren yine İZ tv'de "Wilco'yla Yaşasın Yemek" ve "2 Göz, 1 Şehir" isimli programlar sunuyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!