29 Ekim'de bazı yollar trafiğe kapatılacak

Güncelleme Tarihi:

29 Ekimde bazı yollar trafiğe kapatılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 16:33

İstanbul'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Bayramı'nın 82. yıldönümü nedeniyle kutlama töreninin yapılacağı 29 Ekim 2005 tarihinde saat 07.00'den 15.00'e kadar Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi ve buralara çıkan bütün yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi-Oğuzhan Caddesi-Millet Caddesi-Topkapı Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi kesişim noktası Mahmutbey-Topkule ile Mahmutbey Köprüsü Habibler Yolu'nun araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, Anadolu Yakası'nda yapılacak kutlamalar kapsamında da Üsküdar Meydanı-Demokrasi Meydanı'ndan Harem sahil yolu ve Harem'den Üsküdar sahil yolunun saat 08.00'den itibaren araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

BURASI MASLAK BURDAN ÇIKIŞ YOK

İstanbul’un ana arterlerinden Büyükdere Caddesi bu akşam 19.00-20.00 arası fener alayı nedeniyle kapatılacak.

Haberin Devamı

Günlerdir yol çalışmaları nedeniyle kilitlenen Maslak trafiği bu akşam da fener alayı nedeniyle tamamen duracak. Kentin en önemli iş merkezlerinden biri olan Maslak’ta Büyükdere Caddesi, bu akşam düzenlenecek fener alayı dolayısıyla, Büyükdere Caddesi Ayazağa Işık Okulları ile Harp Akademileri Komutanlığı arası 19.00 ile 20.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri nedeniyle yarın da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Yarın sabah saat 07.00’den 15.00’e kadar kapatılacak yollar ise şöyle: Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar. Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, Topkapı-Edirnekapı kavşağı, Vatan Caddesi kesişim noktası. Anadolu Yakası’nda yapılacak kutlamalar kapsamında da Üsküdar Meydanı’ndan Harem’e sahil yolu saat 08.00’den itibaren araç trafiğine kapatılacak. Ayrıca Şişli’de Rumeli Caddesi, saat 18.00 ile 22.00 arasında araç trafiğine kapalı olacak. 
 
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif güzergahlara da yer verilen açıklamaya göre, D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanabilecek.

E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülerin Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, sahil yolunu kullanacakların ise sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü kullanmaları gerekiyor.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere ulaşacak gerek ambulans, gerekse diğer araç sürücülerinin sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal etmeleri, Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücülerin ise Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları istendi.

Anadolu Yakası'ndaki düzenlemeler kapsamında da araçlar, Demokrasi Meydanı'ndan Üsküdar Halk Caddesi, Yenitoptaşı Caddesi'ne ve Selmani Pak Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşı'na, Harem İskele Caddesi'nden ise Duvardibi Işıklar'a yönlendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!