24 NİSAN: Oya&Bora konser

Güncelleme Tarihi:

24 NİSAN: Oya&Bora konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2006 00:00

7 yıl aradan sonra ilk konserlerini bu akşam 20:00'de Cemal Deşit Rey konser salonunda gerçekleştirecek olan Oya ve Bora'ya İncesaz grubu eşlik edecek.

Haberin Devamı

90 gençliğinin idol sanatçılarından Oya ve Bora, 7 yıl aradan sonra ilk konserlerini bu akşam veriyor. 1998 yılından bu yana yeni çalışması yapmayan, ancak 80'li ve 90'lı yıllarda çıkardıkları 5 albümle hafızalardan silinmeyen Oya Küçümen ve Baro Ebeoğlu, bu konserle birlikte müzikal yaşamlarında yeni bir döneme hazırlanıyor.

Sahnelerden uzak kaldıkları dönem içinde, Bora Ebeoğlu yaptığı reklam ve film müzikleriyle sektörün mutfağına geçerken, Oya Küçümen de bu film müziklerine vokal yapmanın yanı sıra, dublaj çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürdü. Müzikten hiç kopmadıklarını belinxrten ikili, Oya Küçümen'in kış aylarında çıkması planlanan yeni albümünün hazırlığı içinde.

Alaturka sound'a getirdikleri çağdaş yorumla ünlenen türünün dinleyicisinin ilgiyle izlediği İncesaz Grubu'nun kurucusu Cengiz Onural ile Süper Baba. Deli Yürek, Hayat Bağları, Ekmek Teknesi, İkinci Bahar gibi unutulmaz dizi filmlerin müziklerini yapan Bora Ebeoğlu için yıllar müzikle iç içe geçerken, yine bir Cengiz Onural bestesi olan "Bana bir masam anlat baba" şakısını sesiyle ölümsüzleştiren Oya Küçümen de zaten müzikten hiçkopmadı. Cengiz, Bora ve Oya'nın uzun yıllardır devam eden dostlukları ve müzikal birliktelikleri, birlikte sahne alacakları CNR konserinde, İncesaz soundu'una göre yorumlanacak Oya-Bora şarkıları ve yıllar boyunca dinlemekten zevk aldıkları müziklerle renklenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!