20 yerinden bıçaklanıp parası gasp edildi

Güncelleme Tarihi:

20 yerinden bıçaklanıp parası gasp edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2009 15:20

KÜTAHYA’da terzilik yapan 46 yaşındaki Yılmaz Kaçar otomobiliyle giderken, yol kenarında araçları bozulmuş gibi davranarak kendisini durduran kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar 20 yerinden bıçakla yaraladıkları Kaçar'ın bin lirası gasp ederek kaçtı.

Kütahya- Afyonkarahisar karayolunun 15’inci kilometresinde, dün saat 23.30 sıralarında 43 AE 166 plakalı otomobiliyle kent merkezi yönüne giden Yılmaz Kaçar, yol kenarında bir otomobilin yanında bekleyen 3 kişi tarafından durduruldu.

Araçlarının bozulmuş olduğunu sanıp yardım etmek amacıyla duran Yılmaz Kaçar’a kimliği belirsiz 3 kişi saldırdı. Saldırganlar Kaçar’ı 20 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra üzerindeki bin lirayı alıp kaçtı.

Yaralı halde otomobiline binen ve yaklaşık 13 kilometre plakası henüz belirlenemeyen otomobili takip eden Yılmaz Kaçar, daha sonra polisi ve 112 sağlık ekibini arayarak yardım istedi. Yılmaz Kaçar olay yerine gelen 112 ambulansıyla Kütahya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hastanede tedavi altına alınan Yılmaz Kaçar’ın sağlık durumunun ağır olduğunu, gasp ve yaralama olayına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!