2 milyonuncu ADSL kullanıcısı ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

2 milyonuncu ADSL kullanıcısı ödüllendirildi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 20, 2006 10:07

Bilişim ve iletişim altyapısına yaptığı yatırımlar ile İnternet kullanımını yaygınlaştırarak bilgi toplumunun temellerini atmayı hedefleyen Türk Telekom, 2 milyonuncu ADSL kullanıcısı Hasibe Topal’a laptop bilgisayar, modem ve 12 ay ücretsiz ADSL İnternet erişim paketi hediye etti.

Haberin Devamı

5 Haziran 2006 Pazartesi günü Ankara Dikmen’de 512 Kbps hızında 3 GB limitli ADSL başvurusunda bulunan Hasibe Topal’a hediyeleri Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nde yapılan bir törenle teslim edildi.

Törende bir konuÅŸma yapan Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Ä°nternet’i yaygınlaÅŸtırarak bilgi toplumunun temellerini atmak hedefinde olan Türk Telekom’un, biliÅŸim ve iletiÅŸim altyapısı yatırımlarına devam edeceÄŸini belirterek, Ä°nternet’in herkes tarafından kullanılması amacıyla birçok yenilikler getireceklerini söyledi.Â

Doany; Türkiye’de 2004 yıl sonu itibariyle 450 bin olan ADSL kullanıcı sayısının hızlı bir ivme ile artarak 2005 yılı sonunda 1.5 milyona, 5 Haziran’da da 2 milyona ulaştığını, bu gelişmelerin de Türkiye için hedeflenen bilgi toplumunu oluşturmak açısından sevindirici olduğunu ve ADSL kullanıcı sayısının 2006 yıl sonunda 3 milyona ulaşmasını beklediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Ödülünü Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany’den alan Hasibe Topal, daha hızlı ve ucuz olduğu için ADSL başvurusunda bulunduğunu belirterek Türk Telekom’un bu jestinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!