2 astsubay denizde kayboldu

Güncelleme Tarihi:

2 astsubay denizde kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2007 10:59

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar köyü açıklarında deniz bisikletinin alabora olması sonucu 2 astsubayın denizde kaybolduğu, bisiklette bulunan sivil vatandaşın ise yüzerek karaya çıktığı bildirildi.

Haberin Devamı

Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gebze Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Mehmet Doğan Köksal ile görev yaptığı Hakkari'den izne gelen Jandarma Astsubay Ali Kızıltaş, arkadaşları Barış Güçlü'yü de yanlarına alarak Eskihisar köyünden gece yarısından sonra deniz bisikletiyle denize açıldıklarını belirtti.

Yaklaşık 100 metre açıkta bisikletin alabora olduğunu ifade eden Avcı, astsubaylar Köksal ve Kızıltaş'ın kaybolduğunu, yüzerek karaya çıkan Barış Güçlü'nün arkadaşlarını aramak için motorla denize açıldığını, ancak astsubayları bulamadığını kaydetti.

Güçlü'nün jandarmaya haber vermesi üzerine, sahil güvenlik, deniz polisi, dalgıçlar ve sivil savunma ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini dile getiren Avcı, sabah saatlerinden itibaren bir askeri helikopterin de arama çalışmalarına katıldığını, aramaların sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

Avcı, Barış Güçlü'nün Gebze Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını kaydetti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!