Milli Piyango sonuçları saat kaçta çekiliyor? 9 Ocak Milli Piyango sonuçları ne zaman belli olacak?

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango sonuçları saat kaçta çekiliyor 9 Ocak Milli Piyango sonuçları ne zaman belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2019 18:32

Milli Piyango sonuçları için bekleyiş sabah saatlerinden bu yana devam ediyor. Büyük ikramiye üzerine hayaller kuran vatandaşlar, sık sık MPİ'nin resmi sayfasını ziyaret ederek sonuçların açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. Peki, Milli Piyango sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte, MPİ bilet sorgulama sayfası

Haberin Devamı

Her ayın 9, 19 ve 29’unda heyecanla beklenen Milli Piyango çekilişi için nefesler tutuldu. Aldıkları bilete ikramiye çıkıp çıkmayacağını merak eden vatandaşlar, 19 Ocak tarihli Milli Piyango sonuçlarını bekliyor. Sonuçlar MPİ'nin resmi sayfası üzerinden görüntülenebilecek, şans oyunu tutkunları "bilet sorgulama" sayfası kendilerine ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilecek.

Milli Piyango çekiliş saati, 31 Aralık 2018 tarihli yılbaşı özel çekilişinden bu yana değişti. Genel Müdürlük bunun nedenini 'sayısal makinelere geçiş' olarak açıkladı. Peki, 19 Ocak Milli Piyango sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Milli Piyango Çekiliş Saati Değişikliği Duyurusu

Milli Piyango İdaresi, saat değişikliğiyle ilgili duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda “İdaremizce gerçekleştirilecek olan Milli Piyango Çekilişlerinin başlama saati, saat 15:00 olarak değiştirilmiştir. İki büyük ikramiye ve amorti çekilişleri saat 18:00' de yapılacak olup İnternet sitemiz üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

BİLET SORGULAMA SAYFASI

9 Ocak Milli Piyango sonuçları

Milli Piyango'nun 9 Ocak tarihli çekilişinde 2 ayrı büyük ikramiye dağıtıldı. İlk büyük ikramiye çekilişi 4 milyon TL, ikinci büyük ikramiye çekilişiyse 400 bin TL'lik oldu. Yapılan çekilişin ardından 4 milyon TL'lik büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet ettiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!