15 yaşındaydım, baÅŸtan çıkardı

Güncelleme Tarihi:

15 yaşındaydım, baştan çıkardı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 15, 2010 00:57

Beyazperdenin dev aktörü Marlon Brando hakkında şoke eden itiraf... Çok satan kitapların yazarı Jackie Collins, henüz 15 yaşındayken iki katı yaşında olan Brando'nun kendisini baştan çıkardığını söyledi.

Haberin Devamı

MARLON BRANDO FOTOÄžRAFLARI

JACKIE COLLINS FOTOÄžRAFLARI

Collins, o sırada 29 yaşında olan Marlon Brando ile Hollywood'da bir partide tanıştığını söyledi. Partiye oyuncu olan ablası Joan Collins ile birlikte katıldığını söyleyen Collins, ünlü aktörün kendisiyle nasıl tanıştığını şöyle anlattı: "Brando beni ne kadar beğendiğini söylemek için yanıma birini gönderdi. O kişi bana 'Brando senin muhteşem göründüğünü düşünüyor ve seninle tanışmak istiyor' dedi."

Jackie Collins, bu sözlerin ardından aktörün yanına gidip onunla tanışmak konusunda hiç tereddüt geçirmediğini de söyledi.

Collins ünlü aktörle çok kısa ama çok güzel bir iliÅŸki yaÅŸadıklarını da sözlerine ekledi. Collins "Brando o dönemde şöhretinin doruÄŸundaydı" dedi.Â

Joan Collins, o yaşlarda olduğundan daha büyük göründüğünü söyleyerek "14 yaşındayken 19 yaşında bir kızın görüntüsüne sahiptim ve erkekleri çok seviyordum. Bir bodrum katındaki bir dairede oturuyordum ve her gece pencereye çıkıyordum" diye konuştu.

Haberin Devamı

2004 yılında hayata veda edeh Marlon Brando hayatı boyunca pek çok güzel kadınla ilişkiye girmişti.

Eğer ünlü aktör bugün hayatta olsaydı, California yasalarına göre 18 yaşından küçük bir kızla birlikte olduğu için 4 yıl hapis cezası alabilecekti.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!