13 yaşındaki Onur şofben kurbanı

Güncelleme Tarihi:

13 yaşındaki Onur şofben kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2009 12:37

ORDU'nun Fatsa İlçesi’nde ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Onur Berber, banyo yaparken şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldü.

Atatürk İlköğretim Okulu 8’nci sınıf öğrencisi Onur Berber, Pazar günü banyo yaptığı sırada şofbenden sızan gazla zehirlendi. Uzun süre banyodan çıkmaması üzerine banyoya giren annesi Semra Berber oğlunu baygın halde yerde buldu. Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onur Berber, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 4 gündür yoğun bakımda tutulan Onur, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi. Onur Berber için öğrenim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulu’nda bugün tören düzenlendi. Törende okul arkadaşlarının gözyaşları yürekleri dağladı. Törende konuşan okulun Türkçe Öğretmeni Şadan Yalçın, “Üzüntümüz ve acımız çok büyük” dedi. Şadan Yalçın konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Onur’un annesi Semra Berber de, “Oğlum geçen Pazar akşamı benden yemek yapmamı istemişti. Sen ‘yemek yapana kadar ben duşa gireyim’ dedi ve bir daha çıkamadı” diyerek gözyaşı döktü. Tören sırasında Baba Fahrettin Berber ve dedesi Fahri Berber sinir krizleri geçirdi.

Onur Berber daha sonra kılınan namazın ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!