12 yaşındaki Serhat kayboldu, yakınları öğretmene saldırdı

Güncelleme Tarihi:

12 yaşındaki Serhat kayboldu, yakınları öğretmene saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2011 16:39

MALATYA’da ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki Serhat Baykara’dan 5 gündür haber alamayan ailesi, çocuklarının 12 gün devamsızlığının olduğunu öğrenince, okul yönetimini ihmalle suçlayıp, tartıştıkları bir öğretmene saldırdı. Öğretmen kendisine saldıran kişiden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Tandoğan Mahallesi’nde oturan ilköğretim öğrencisi Serhat Baykara, 5 gün önce mahalledeki Hacı İbrahim Işık ilköğretim Okulu’na gitmek üzere evden çıktı. O günden sonra Serhat’tan bir daha haber alınamadı. Aile çocuklarının bulunması için polise başvurdu.

OKULDA KAVGA

Bugün Serhat’ın okuluna giden yakınları, 5 gün geçmesine rağmen çocuklarını sormayan okul yöneticileri ile görüşmek istedi. Okulda, Serhat’ın 12 gün devamsızlığı olduğunu öğrenen aile, durum hakkında kendilerine bilgi vermeyen okul yönetiminin çocuklarının kaybolmasında ihmali olduğunu öne sürerek tepki gösterdi. Serhat’ın dayısı Fahit Şahin’in, bir öğretmenle tartışması kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı araya giren diğer öğretmenler ayırdı. Öğretmenin kendisini tehdit ettiğini iddia eden Fatih Şahin güçlükle sakinleştirilirken, darp edildiğini belirten öğretmen ise şikayetçi oldu. Bu sırada Serhat’ın annesi Fadime Baykara sinir krizi geçirdi.

İHMAL SUÇLAMASI

Çocuğunun 5 gündür kayıp olduğunu ve bunda okulun ihmalinin olduğunu ileri süren baba Mehmet Baykara, her sabah okul önüne gelerek çocuğunu aradığını ve oğlunun bir an önce bulunmasını istedi. Abla Gülsüm Baykara ise okul çevresinde hiçbir güvenlik kamerasının olmamasını eleştirerek, kardeşinin daha önceleri yaptığı devamsızlıkları okul yönetiminin kendilerine haber vermediğini, bu yüzden okulun ihmali bulunduğunu söyledi.Gülsüm Baykara, kardeşinin fotoğrafını şehrin her yerine astıklarını ve görenlerin hemen polise bildirmesini istedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!