12 yaşındaki çocuk soba kurbanı

Güncelleme Tarihi:

12 yaşındaki çocuk soba kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2006 12:54

Eskişehir'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 12 yaşındaki çocuk öldü, anne ve baba tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Ahmet Yavru, birlikte alışverişe gitmek için bir gün önce sözleştikleri bacanağı öğretmen Muhsin Çetin'i (51) telefonla aradı.

Telefona kimse çıkmayınca Muhsin Çetin'in bir ay önce taşındığı Şeker Mahallesi Ertuğ Sokak'taki evine giden Ahmet Yavru, kapıyı da kimse açmayınca şüphelendi ve kapıyı kırıp içeri girdi.

Evde Muhsin Çetin, eşi Serpil Çetin (42) ve çocukları Ozan Çetin'i (12) hareketsiz olarak yatarken bulan ve soba borusunun bacadan çıktığını farkeden Ahmet Yavru, 112 Acil servis sağlık ekibine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Ozan Çetin'in karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü, anne ve baba Muhsin ile Serpil Çetin'in ise komaya girdiğini belirledi.

Muhsin ve Serpil Çetin, kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı, Ozan Çetin'in cesedi de aynı hastanenin morguna gönderildi.

Öte yandan, Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri Ozan Çetin'in öldüğünü öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!