1 saat 15 dakika konuÅŸtu, sık sık dili sürçtü

Güncelleme Tarihi:

1 saat 15 dakika konuştu, sık sık dili sürçtü
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 14, 2002 14:22

Başbakan Bülent Ecevit, oturarak yaptığı seçim bildirgesi konuşmasına, 11.05'te başladı, açıklama 1 saat 15 dakika sürdü. Ecevit'in konuşması boyunca dili sürçtü.

Haberin Devamı

 Başbakan Bülent Ecevit'in basın toplantısına DSP'li Devlet Bakanları Erdoğan Toprak, Masum Türker, Zeki Sezer, Tayfun İçli Tayyibe Gülek, Melda Bayer, Kültür Bakanı Suat Çağlayan, Orman Bakanı Nami Çağan, Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, DSP Grup Başkanvekilleri Emrehan Halıcı ve Aydın Tümen ile DSP Genel Başkan Yardımcısı BaşbakanEcevit'in eşi Rahşan Ecevit ile Genel Sekreter Süleyman Yağız, eski bakanlar Hikmet Uluğbay ve Zekeriya Temizel, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. Salona mavi beyaz renkli balonlardan DSP yazıldı.

 Başbakan Ecevit konuşmasını yapacağı salona partililerin yoğun alkışlarıyla, ''Halkçı Ecevit'' sloganlarıyla girdi. Ecevit de partilileri eliyle selamladı.

Haberin Devamı

 Başbakan Ecevit'in konuşmasını yaptığı kürsünün arkasındaki bölümde bez afişler üzerinde, ''Daha iyi düşünen daha iyi üreten daha iyi paylaşan bir Türkiye için DSP'', ''Sen yine haklı çıktın Ecevit'',''Şimdi yine DSP zamanı'', ''Ey Türkiye! işte e-Türkiye DSP'', ''Hedefbilgi toplumu'', ''Köykentten teknokente'', ''Sessiz devrim'' ve ''Bilişim reformuna doğru'' yazdığı görüldü.

 Basın mensuplarının yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi basın toplantısında, DSP'nin ''Sesiz devrim'' baÅŸlıklı seçim bildirgesi ile birlikte ''Hedef bilgi toplumu biliÅŸim stratejileri'' baÅŸlıklı ayrı bir kitapçık daha dağıtıldı.Â
  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!