Günah bizden gitti, maçı tekrarlayın

Güncelleme Tarihi:

Günah bizden gitti, maçı tekrarlayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 23:11

Nur Çebi, 'Kasımpaşa maçı yeniden oynanmazsa mesuliyet TFF’de olacak' dedi...

Haberin Devamı

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa maçının tekrarlanması gerektiğini belirterek, “Günah bizden gitti. Bundan sonraki gelişmelerden sorumlu değiliz. Kasımpaşa da bu eziklikle yaşamak istemez” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “K.asımpaşa maçının tekrarlanması için uğraşıyoruz” dedi.
Siyah beyazlıların idmanından sonra medyaya konuşan Çebi, “Taraftarlar üzerimizde büyük bir baskı yaratıyorlar. Haklı olarak ‘Bu işi beceremiyor musunuz’ şeklinde yorumlar yapıyorlar. Bizden günah gitti. Biz bundan sonraki gelişmelerden sorumlu değiliz ve mesuliyet alamayız. Kasımpaşa tarafı da bu eziklikle yaşamak istemez. Kendileri de biliyor ancak telaffuz etmiyorlar” dedi.

‘ZEKERİYA ALP ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI’

OLAYIN üstünü kapatmaya çalışmanın 3 Temmuz sürecine benzeyeceğini kaydeden Çebi, “Bu iş TFF’nin yakasını bırakmaz. Kararı hemen vermemeleri zaten bir rahatsızlık içinde olduklarını gösteriyor. Tekrar kararıyla bir ilki becerebilirler. Türkiye’de çok şey değişir. TFF, ‘Kurullarım bu kararı verdi, yapacağım bir şey yok’ diyemez. MHK Başkanı Zekeriya Alp, çok büyük bir hata yaptı. Açıklamalarından sonra kurullar etki altında kaldı. Bilinçli mi, birisinin isteklerine göre mi yaptı bilmiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

RONALDINHO İŞİ KAPANMADI

RONALDINHO için SPK’dan dolayı sözleşmesi bitmeden görüşüyoruz diyemeyeceklerini açıklayan Çebi, “Sözleşmesi 31 Ocak’ta bitiyor. O tarihten sonra haber göndeririz. Görüşmeyi kabul ederse gider görüşürüz” şeklinde konuştu.

AÇIKLAMA SAVAŞI!

KASIMPAŞA Kulübü, Çebi’ye tepki gösterip, “Beşiktaş yöneticilerinin mağduru oynayan, artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve ezik tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” açıklamasında bulundu.
Bunun üzerine Beşiktaş resmi siteden yanıt verdi: “Çebi, Kasımpaşa camiasını küçük düşürecek bir açıklama yapmamıştır. Tersine bu maçın tekrarlanmasının Türk sporu ve her iki kulüp için de hayırlı olacağını ifade etmiştir.”

TARTIŞTIK, BiR GÜN SONRA EL SIKIŞTIK

Veli Kavlak, Fernandes ile sözlü bir diyaloga girdiklerini belirterek, “Zaten bir gün sonra da el sıkıştık” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın orta alandaki ciğerlerinden Veli Kavlak, Fernandes ile yumruklaşmadığını belirterek, “İdmanda sözlü diyalog yaşadık. Ama yumruklaşma ve birbirimizin üzerine yürüme gibi şeyler olmadı. Bir gün sonra Fernandes ile el sıkıştık” dedi.
Uzun süre sakatlıktan sonra Elazığ maçıyla sahalara dönen ve yine sakatlanan İsmail Köybaşı da “10. dakikada bir ağrım vardı. Ertesi gün de ağrıya bağlı ödem daha da arttı. Bu önemli bir şey değil. Üstesinden geleceğim” dedi.

Sivok İtalya’da ilk 11’de

SIVOK La Gazzetta dello Sport’un yaptığı haftanın karmasına girdi.Gazetete, “Takımı Devler bölgesine taşıyor” dedi. ? Reha Erus

Colman Noel’e kaçtı!

G.Saray karşısında takımını on kişi bırakan Gustavo Colman, hocası Mustafa Reşit Akçay’ın izin vermemesine rağmen dün Noel tatilini geçirmek üzere ülkesine uçtu.

Haberin Devamı

GALATASARAY maçında gördüğü kırmızı kartla takımını on kişi bırakan ve taraftarın tepkisini çeken Gustavo Colman, ülkesine gitti. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın izin vermediği Arjantinli’nin gördüğü kartın gerekçesini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Orada provakasyonlar vardı, onlara dikkat etmek lazım; ama insanoğlu bir yere kadar dayanabilir” diye açıklamıştı.

AKÇAY CEZALANDIRILMASINI İSTEMİŞTİ

Rıera’nın kendisini itmesini tokatla cevaplayan Colman, kırmızı görünce Trabzon kariyerinde 3. kez Noel öncesi cezalı duruma düşmüştü. Akçay, izin vermeyeceğini söylediği gibi yönetimden cezalandırılmasını da istediği oyuncu dün ülkesine gitti. Yunus Emre SEL/DHA

Alp’e tepkili karşılama

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölge Toplantısı için dün Trabzon’a giden MHK Başkanı Zekeriya Alp’e, havalimanında bordo mavili taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar Alp, “Zekeriya Bey, G.Saray maçından dolayı vicdanen rahat mısınız? Biz uyuyamıyoruz, siz?” diye bağırdılar.

Gençler için taktik hazırlık

KARTAL, G.Birliği ile oynayacağı ilk yarının son maçının hazırlıklarını dün sürdürdü. Taktik çalışan takım, antrenmanı yarım sahada çift kale maçla noktaladı. Tedavileri süren Atiba, İsmail, Veli ve izinli Günay, Motta, Eneramo ve Franco antrenmana katılmadı. Kerim, Ömer, Gökhan ve Oğuzhan ise özel çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!