Golbol Milli Takımı'nda hedef ilk üç

Güncelleme Tarihi:

Golbol Milli Takımında hedef ilk üç
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2012 11:20

Görme Engelliler Golbol Erkek Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan İnce, "Güçlü bir gruptayız, ama hedefimiz ilk 3'e girmek" dedi.

Londra'da 29 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde düzenlenecek paralimpik oyunlarına katılacak Görme Engelliler Golbol Erkek Milli Takımı, çalışmalarına İzmir'de devam ediyor. Paralimpik Oyunları'nda 30 Ağustos'ta başlayacak golbol müsabakalarında A Grubu'nda mücadele edecek milli takım, ilk 4 takımın çeyrek finale yükseleceği grupta İsveç, Büyük Britanya, Finlandiya, Brezilya ve Litvanya ile karşılaşacak.

Gökhan İnce, İzmir kampının 20 Haziran'a kadar devam edeceğini daha sonra Litvanya'ya geçeceklerini söyledi.

İnce, Litvanya'da Paralimpik Oyunları'nda yer alacak 9 ülkenin yanı sıra ABD'nin de katılacağı uluslararası turnuvaya katılacaklarını bildirdi.

Turnuvada son provalarını yapacaklarını kaydeden İnce, “Amacımız turnuvanın en iyi şekilde geçmesini sağlamak. Yapacağımız müsabakalarla kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Daha sonra çalışmalarımızı Erzurum'da sürdürmeyi planlıyoruz. Ağustos ayı içerisinde de eğer uygun olursa İngiltere'de veya Polonya'da 20 günlük bir kamp yapmayı da planlıyoruz” dedi.

İnce, paralimpik oyunlarında yer aldıkları A Grubu'nun çok zorlu olmasına karşın, gruptan çıkabilecek durumda olduklarını belirterek, şunları söyledi:
“Oyunlar için önümüzde uzun bir dönem var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. Çok güçlü bir gruptayız ama oyunlarda hedefimiz ilk 3'e girmek. Dünya sıralamasında ilk 5 içindeyiz. Her gün çok iyi hazırlanıyoruz ve oyuncularımıza fiziksel antrenmanın yanı sıra psikolojik olarak da olimpiyatlarda derece elde edebileceklerini vermeye çalışıyoruz. Golbol, dünya çapında çok yaygın bir spor branşı. O nedenle başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Biz de sporcularımızı altyapıdan eğiterek, en iyi noktaya getirmeye çalışıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!