Gol atarlarsa tekmelerim!

Güncelleme Tarihi:

Gol atarlarsa tekmelerim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2013 00:19

Mourinho, G.Saraylı futbolculara ithafen ilginç bir çıkış yaptı. Real Madrid hocası, “Hamit, Drogba ve Sneijder gol atarlarsa bana adayacaklarını söylediler. Eğer gol atıp bana doğru koşarlarsa onları kovarım” dedi.

Haberin Devamı

RENKLİ karakteri ve yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, yine esprili bir çıkış yaptı. Portekizli teknik adam, D-Smart’tan Alp Özgen’e yaptığı açıklamada, “Eski oyuncularım Hamit, Drogba ve Sneijder yarın (bugün) gol atarlarsa bu golü bana adayacaklarını söylediler. Eğer gol atıp bana doğru koşarlarsa ben de onları oradan kovarım” ifadelerini kullandı.

‘Galatasaray için üzülürüm’

MOURINHO, Terim’in öğrencilerinin çeyrek finale çıkmalarına sevindiğini dile getirerek, “Dostlarımın çeyrek finale çıkmasına sevindim. Yarın kazanırsak onlar ardına üzüleceğim, fakat yarı finale ulaşmak için kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.
Real’in tecrübeli hocası ayrıca, “Bazen insanlar bana hangi takımı tuttuğumu soruyor. Ben de onlara ‘Ben takımları desteklemem, dostlarımı desteklerim’ diyorum. Fatih Terim gerçekten çok iyi bir teknik direktör, aynı zamanda çok da iyi arkadaşım” diye konuştu.

Haberin Devamı

- GALATASARAY gerçekten çok zor bir rakip, maçın favorisi yok. Bizi motive eden şey final oynamak. Şimdiki adımımız Galatasaray’ı elemek ve yarı finale çıkmak.

‘Burak Yılmaz’ı çok iyi araştırdım’

- BİRÇOK kişi Türk futbolu hakkında detaylı bilgiye sahip olmayabilir, ama ben Galatasaray’ı ve Burak Yılmaz’ı çok iyi araştırdım.

‘Türkiye’ye gelecektim ama...’

JOSE Mourinho, “Geçmişte Türki-ye’de bir takıma transfer olmam konusunda menajer Bayram Tutumlu çok ısrar etmişti. Ama bunun gerçekleşmeme sebebi o zamanki şartların uygunsuzluğuydu” dedi.

Maçı kazanamazsak hayal kırıklığı olur

ÖZELLİKLE son oynanan El Clasico maçlarındaki müthiş performansıyla dikkatleri çeken Real Madrid’in savunmacısı Raphael Varane, basın toplantısında G.Saray maçını değerlendirdi. Varane, “Evimizdeki bu maçı kazanamazsak büyük bir hayal kırıklığı olur. Bu yüzden kazanmak istiyoruz” dedi.
‘Umarım zarar veren biz oluruz’
Galatasaray’ın Real Madrid’den korkmadığını bildiklerine değinen Varane, “Saldıracaklar ama biz de karşılık vereceğiz. Onların bize yaptığından daha fazla zararı umarım biz onlara verebiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!