Gökşen: Transfer için Dünya Kupası'nın bitmesini bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Gökşen: Transfer için Dünya Kupasının bitmesini bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2006 15:52

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen, ciddi transfer girişimlerinin olduğunu belirterek, "Dünya Kupası'nın bitmesini bekliyoruz. Kamuoyu ve taraftarların 'transfer de transfer' deyip durmalarına gerek yok" dedi. Gökşen, "Gravesen transferi gerçekleşmezse alternatiflerimiz hazır" dedi.

Haberin Devamı

Otizm Tarama Projesi'nin tanıtım toplantısına katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen, yabancı transferi konusunda Dünya Kupası'nın bitmesini beklediklerini söyledi.

Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökşen, bir tane yabancı oyuncu kontenjanlarının bulunduğunu ifade ederek, “Bu oyuncu için araştırmalarımız devam ediyor. Ciddi ilgilendiğimiz futbolcular var. Dünya Kupası'nın bitmesini bekliyoruz. Kamuoyu ve taraftarlarımızın 'transfer de transfer' deyip durmalarına gerek yok” dedi.

Fatih Gökşen, geçen yıl şampiyon olmuş bir kadrolarının bulunduğunu vurgulayarak, “Bu kadromuz 1-2 transferle yoluna devam edebilir. Yabancı oyuncu konusunda da acele edip yanlış kararlar vermek istemiyoruz. Yapılan her şeyin farkındayız” diye konuştu. Gündemlerinde bazı Türk oyuncular da bulunduğunu anlatan Gökşen, şu anda bekleme halinde olduklarını kaydetti.

Öte yandan, uzun süredir sarı-kırmızılı takıma transferi gündemde yer alan Real Madridli oyuncu Thomas Gravesen ile ilgili açıklamada bulunan Fatih Gökşen, “Gravesen ile görüşmelerimiz sürüyor. Ancak bu futbolcu konusunda ısrarcı değiliz. Bu oyuncunun transferi gerçekleşmezse alternatiflerimiz hazır” ifadelerini kullandı.

HASAN KABZE: “TAKVİYE GEREKİYOR"

Aynı toplantıda yer alan Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze ise şampiyon bir kadrolarının bulunduğunu, ancak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklarını ve bu nedenle takıma takviye gerektiğini söyledi. Toplantıya katılan Galatasaray'ın genç futbolcularından Ferhat Uçar da, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında forma şansı bulduğunu hatırlatarak, bu sezon daha çok forma giymek istediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!