Gizli kalmış olaylar açığa çıkabilir

Balık burcundaki Uranüs’ü günün erken saatlerinde Ay tetikliyor ve bilinçaltının derinlerinden yükselen yaratıcı duygular alışılmışın dışında istekler uyandırabilir.

Uranüs’ün sembolize ettiği özellikleri tetikleyen Ay, gizli kalmış veya özellikle saklanan durumların da açığa çıkmasına neden olabilir. Tabii bu durum skandal benzeri olayları da beraberinde getirebilir. Akşama doğru Güneş-Satürn kavuşumu ile uyumlu etkileşip Jüpiter’i tetikleyecek olan Ay, fırsatların ve isteklerin gerçekleşmesi için güçlü arzular uyandıracak.

Sevgiyi serbest bırakma tekniği (5)

Kendinizi tüm kusurlarınızla birlikte sevmelisiniz. İçinizdeki sevgiyi serbest bırakmanın yolu kendinizi sevmeyi başardığınız zaman mümkün olacak. Ancak kendinizi sadece beğendiğiniz taraflarınızla değil, beğenmediğiniz yönleriniz ve değiştirmek istediğiniz tüm alışkanlıklarınızla birlikte kabul edip sevmelisiniz. Yoksa bütün çabalarınız boşa gider ve ne kadar uğraşırsanız uğraşın, dikkat gösterin, pratik hayatın içinde yaşarken alıştığınız gibi davranmayı sürdürürken kendinizi yakalarsınız.

Önce kendinizi olduğu gibi tüm kusurlarınızla ve istemediğiniz yönlerinizle birlikte kabul gösterin ve sahip olduğunuz bedeni sevin. Dikkatinizi kendinize yöneltin. Yaşadığınız hayatı sürdürmenizi sağlayan bedeninize sevgiyle yaklaşın ve kendinizi inceleyin. Ne kadar mükemmel olduğunuzu düşünün ve ‘iyi ki, böyleyim’ deyin. Bunları akıl yürüterek değil içinizin derinlerinden yükselen duygu ile yapın. Ve sevgi duygunuzun yavaş yavaş yükselip büyümesine izin verin.

Sonra içinizden yükselen duyguları tarif edin. Tabii bunu yazılı yapmalısınız. Korkularınızı, kusurlarınızı yazın. Bir hafta boyunca her gün bu çalışmayı yaptıktan sonra defterinizi okuyun ve düşünün. Neden korktuğunuzu, neden sevmediğinizi kendinize sorun. Daha sonra bunlarla başa çıkmak için neye ihtiyacınız olduğunu düşünün ve yine yazın.

Yazarak düşünmek, kendinizi keşfetmenin ve geliştirmenin en iyi yoludur. Defterinize ikinci bir kişiymiş ve sanki onunla konuşuyormuş gibi davranmalısınız. Böylece kimseyle paylaşamadığınız ve belki kendinize bile itiraf etmeye korktuğunuz yönlerinizi açığa çıkarabilir, kendinizle kolayca yüzleşebilir ve böylece içinizdeki sevgiyi uyandırmayı başarabilirsiniz.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz İkizler ve Güneş ile sert etkileşim içinde bulunduğu için içinizde fırtınalar kopuyor. Sözünü ettiğiniz olaylar ve zor dönemle ilgili anlattıklarınızın nedeni, Güneş ve yükselen burcunuz Uranüs tarafından tetiklenmenin sizi değişim için zorlaması... Beklemediğiniz durumlarla aniden karşılaştığınız bir dönem içindesiniz. Ancak doğum anındaki Ay’ın konumu sizin bütün olaylara sabır göstereceğinizi ve kararlı davranmayı başaracağınızı işaret ediyor. Neredeyse on beş yıldır süren zor dönem aslında bitmek üzere. O zamanlar Pluto’nun etkisiyle radikal değişimler dönemine girmiştiniz. Ancak hayatı zorlayan biri olduğunuz için değişimleri zor kabulleniyor ve sürekli kendi gücünüzü sınıyorsunuz. Tabii bunları farkında olmadan yapıyorsunuz. Artık ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın ve yaşantınızda değişiklik yaparak aşamanızı gerçekleştirin. Bu sene sizin için büyüme ve kendini keşfetme yılı olacak. 2005 yılında çabalarınızın ödülleriyle karşılaşacaksınız. RUMUZ: DİLEK
Yazarın Tüm Yazıları