Gizli kalmış olaylar

Bugün Ay Satürn’ü tetikleyecek. Bilinçaltının derinliklerine yolculuk yapmak isteyenler için uygun bir konum.

Ayrıca köklerinizi, atalarınızı ve geçmişinizi araştırmak için de uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda Merkür ile uyumlu etkileşim içinde bulunduğu için bilincin derinlerinden şuur seviyesine yükselerek ilginç bilgiler ve gizli kalmış olaylar açığa çıkabilir.

Şimdi anlama zamanı (2)

İçinde bulunduğumuz koşulları, nereden gelip nereye gittiğimizi, çevremizde bulunan insanlar ve onlarla aramızdaki ilişkileri çözmek için uğraşıyoruz. Ne kadar fazla uğraşırsak o derece işler karışıyor ve anlamak daha da zorlaşıyor. Aslında bütün çabamız, bütün gayretimiz anlamak için. Çevremizdeki insanları zorluyoruz. İçinde bulunduğumuz koşulları zorluyoruz. Etrafımızda bulunan her şeyi zorlarken gerçekte kendimizi zorluyoruz. Çünkü karşımızdaki kişiyi ne ölçüde zorlarsak o da bize geri yansıtıyor ve bizi zorluyor.

Yansımalar evreninde yaşıyoruz. Kendi ihtiyaçlarımız her ne ise bunu açığa çıkarıyoruz ve sonra dışardan bize geri yansıyor ve böylece biliyoruz.

Düşünerek bulduğumuz cevaplarla gerçek ihtiyaçlarımız arasında çok büyük fark var. Yani biz içinde bulunduğumuz gelişim süreci içinde ve şimdiye kadar öğrendiğimiz bilgilerle gerçek ihtiyaçlarımızı anlayacak düzeyde henüz bulunmuyoruz.

Elbette ki bazı ihtiyaçlarımızı biliyoruz ve bunları elde etmek için uğraşıyoruz. Ancak bunlar aklımızla tesbit ettiğimiz ihtiyaçlarımız. Bir de içsel olarak bildiğimiz ama akıl düzeyinde anlamadığımız ihtiyaçlarımız var ki, bunları ortaya çıkarmak için kendimizin anlamadığı yöntemler uyguluyoruz.

Mesela bilinçaltının etkisi diyoruz. Baskı altında tuttuğumuz duyguların patlaması diyoruz ve daha bir çok tarifler yapıyoruz ama gerçekten ortaya koyduğumuz pek çok davranışın nedenlerini anlamıyoruz.

(Devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiler düşündüğünüzden farklı gelişiyor çünkü sizin isteklerinizin çok fazla olduğu bir dönemdesiniz. Mars’ın etkisi sizde büyük beklentiler oluşturuyor. Ancak biraz makul olmalısınız ve sevdiğinize karşı sabırlı davranmalısınız. Aslında aranızda uyumlu bir etkileşim var. İlişkiniz kasımdan sonra çok olumlu gelişecek ve sizi zorlayan duygular hafifleyecek. 2005 yılının ortaları evlilik hazırlığı yapabilirsiniz

RUMUZ: SARMAN
Yazarın Tüm Yazıları