Geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya, ölüm-kalım maçı için Göynük'te kampa girdi

Yönetim, Kocaelispor deplasmanında alınan beraberliğe karşılık kırmızı beyazlı futbolcuları toplam 17 milyar lira primle ödüllendirip pazar günü oynanacak kritik maç öncesi moral dopingi yaptı.

Şimşek tam kadro

Antalyaspor, pazar günü sahasında Altay ile oynayacağı ölüm-kalım maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı beyazlılar, dün akşam Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptıkları antrenmandan sonra Göynük'teki Mirage Park Otel'de kampa girdi. Şimşek, maç saatine kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Antalya, dünden itibaren dış dünya ile ilişkisini keserek Altay ile oynayacağı kritik maça konsantre olmaya çalışıyor. Altay ise, önceki akşam Belek'teki Belconti Otel'de kampa girdi.

Taraftarlara çağrı

Geçen hafta Kocaeli deplasmanında alınan beraberliğe karşılık futbolcuları 750'şer milyon lira primle ödüllendiren yönetim dün toplam 17 milyar lira ödeme yaptı. Altay maçının primi ise karşılaşmadan hemen önce Başkan Bekir Kumbul tarafından soyunma odasında açıklanacak. Başkan Kumbul, ‘‘İki takım için de ölüm-kalım maçı önemi taşıyan bu karşılaşmadan sahadaki futbolcusu ve tribündeki seyircisi ile daha sıkı kenetlenen taraf galip ayrılacak. Pazar günü seyircimize de tarihi bir görev düşüyor’’ diyerek Antalyalılar'ı takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!