Gerçeklerden bahsetmeden önce...

Akrep burcuna geçen Ay’ın Neptün’le olumlu açısı ve Merkür-Plüton kavuşumu, sezgilerimizin arttığı, mistik ve spiritüel konulara ilgimizin çoğaldığı, hayal gücünün ön planda olduğu bir güne işaret ediyor.

Haberin Devamı

Ancak düşüncelerimizi ısrarla ortaya koyma arzumuz yorucu olabilir. Gerçeklerden ya da düşüncelerimizden bahsetmeye başlamadan önce, bu etkinin yaratabileceği sonuçları doğru hesaplamamız gerekebilir.
Söylediklerimiz ya da açıkladıklarımız harfiyen anlaşılabileceği gibi, asıl anlatılmak istenenler es geçilebilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Mevcut durumunuz ya da ilişkileriniz açısından kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz. Belirsizliklerin sizi aşağı çekmesine veya engellemesine izin vermeyin. Dışarı çıkmalı ve sizi mutlu eden şeylerle vakit geçirmelisiniz. Bu sayede karşılaşacağınız kişi veya olaylar, önemli fikirlerin oluşması için ilham verici olabilir.

Boğa
İlgilendiğiniz bir kişi ya da olay, alışılmadık bir fırsatın ortaya çıkmasına neden olabilir. Katılacağınız seminer, konferans gibi aktiviteler, tam olarak neler ortaya koymak istediğinizi anlamanızı sağlayabilir. Fikir ayrılıklarına düşen ilişkilerle ilgili sorunların bir an önce çözülmesi gerekebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Yönünüzü ve bir sonraki adımınızı ilgilendiren planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yüksek enerjiniz ve iyimserliğiniz ilerlemenizi hızlandıracaktır. Düğmeye bir an önce basın ki, geride kalmayın!

Yengeç
Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz. Size en uygun olanı seçmelisiniz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde gösterebileceğiniz bir fırsat oluşmak üzere. Saygı duyduğunuz bir kişiye ilgi gösterebilir veya birlikte çalışmak istediğiniz birinin rehberliğinden faydalanabilirsiniz.

Aslan
Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hâl almasına izin vermeyin. Pratik olmanız ve disiplininiz, yanlışları doğruya çevirmede faydalı olacak.

Başak
İz bırakabilecek işler yapabilirsiniz. Eğlendiğiniz şeyleri kârlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz. Öğrenmek, öğretmek veya keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir. İlgi alanlarınızı ve arkadaş çevrenizi genişletmelisiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Sorunlar veya uyuşmazlıklar, özel yaşamınızda değişikliklere neden olabilir. İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız. Geçmişin günümüze karışmasına izin verirseniz, bazı ilişkileriniz zarar görebilir.

Akrep
Derin tartışmalar, özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir. Evinizi, ailenizi veya geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kalben doğru olduğunu bildiğiniz şey sizi mutluluğa taşıyacaktır.

Yay
Gerçeklere bağlı kalmalı ve çok fazla şey üstlenmekten kaçınmalısınız. Yaşam tarzınızda ya da yaşadığınız yerde dış etkenlerle ve etkilerle başa çıkmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Dürüstlüğünüz ve istikrarınız, ilginç arkadaşlar edinmenizi sağlayabilir. Eğlenceyi işle birleştirmeniz, planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir. Geçmiş tecrübelerinize güvenebilirsiniz.

Kova
Kalbinizin sesine kulak vermeniz, şu an tam olarak nerede durduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Nihai sonuca bakmaksızın eviniz ya da ailenizle ilgili sağlam temeller atmaya bir adım daha yaklaştığınızı söyleyebilirim. İstediğinizi alacaksınız!

Balık
Çevrenizde çok fazla fırsat olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir. Yaptığınız işlerde kurallara sadık olmanızda, sorumluluklarınızı yerine getirmenizde ve disiplinli hareket etmenizde fayda var. Aşırılıklardan veya hafife almaktan kaçınmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları