Gençler'e de Paşa formülü

Güncelleme Tarihi:

Gençlere de Paşa formülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2013 12:12

Başkent’te kayıp istemeyen Yanal, Kasımpaşa önündeki futbolu örnek gösterdi.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli teknik adam, “Deplasmanlarda da iç sahadaki gibi oynamalıyız. Sizden Gençlerbirliği karşısında, Kasımpaşa maçının son yarım saatindeki futbolu bekliyorum” dedi.

F.BAHÇE’de kritik Gençlerbirliği virajından da kayıpsız dönerek galibiyet serisini 5 maça çıkarmanın hesapları yapılırken, teknik direktör Ersun Yanal takımının deplasmanda yaşadığı sorunları çözmek için özel terapi uyguluyor. Sarı lacivertli teknik adam dün ve önceki gün futbolcular ile yaptığı toplantılarda bu konu üzerinde durdu.
Yanal, 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının son yarım saatindeki gibi oynamalarını isterken, “İç sahada bir problemimiz yok. Ama sizin deplasmanda da Fenerbahçe gibi oynamanız gerek. Takımımızın potansiyeli çok yüksek. Bunu Kasımpaşa maçında ortaya koydunuz. Aynı oyunu Gençlerbirliği deplasmanında da görmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

KONTENJAN KURALI ALPER’E YARAYACAK

SARI lacivertlilerin geçtiğimiz sezonlardan bu yana devam eden deplasman kayıplarına artık bir son vermesi gerektiğini belirten F.Bahçe teknik patronu, bugünkü G.Birliği mücadelesinden de mutlak galibiyet beklediğini söyledi.
Öte yandan Yanal, Holmen, Yobo, Cristian ve Kadlec’i maç kadrosuna almadı. Buna karşılık dört yabancı forveti Sow, Emenike, Webo ve Kuyt’ı Başkent’e götürdü. Sarı lacivertli çalıştırıcı, Holmen ve Cristian’ın yokluğunda bu sezon ligde ilk kez Alper Potuk’a 11’de görev verecek. Yanal henüz hazır olmayan Emre’yi de maç kadrosuna almadı.

Gençlere de Paşa formülü

Ankara’da SARI LACiVERT coşku

F.BAHÇE, G.Birliği maçı için dün öğleden sonra Ankara’ya gitti. Sarı lacivertli kafile, Esenboğa Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, teknik ekip ve futbolculara tezahüratlarla destek verirken, Fenerbahçe Türk Telekom Ankara İncek Tesisleri’ne geçerek maç saatini beklemeye başladı.

F.Bahçe’de silah zoruyla oynamıyorum

SELÇUK Şahin, hakkındaki acımasız eleştirilere üzüldüğünü söyledi. Lig Tv’ye konuşan tecrübeli orta saha oyuncusu, “Beni Beşiktaş ve G.Saray da istemişti. Ancak ben F.Bahçe’yi tercih ettim. Kulübün tarihine bakınca, 11 yıl oynayan çok az futbolcu vardır” dedi.

Aykut Hoca kayırmadı

Sahada görevini yaptığını dile getiren Selçuk, “Kimseye silah zoruyla beni oynatın demiyorum. Herkes Aykut Hoca’nın beni kayırdığını düşünüyordu ama ben kariyerimde sadece o dönem sakat ya da cezalı olmadığım halde kadro dışı kaldım” diye konuştu.

Haberin Devamı

UEFA, Türk futbolunun önünü kesti

Ülkesinin basınına konuşan R.Carlos, Fenerbahçe ve Beşiktaş kararlarına farklı bir yorum getirdi.

SİVASSPOR Teknik Direktörü Roberto Carlos, Brezilya basınına verdiği röportajda şike sürecinin futbolumuza büyük darbe vurduğunu söylerken, “UEFA, F.Bahçe ile Beşiktaş’ı cezalandırmakla aslında yükselen Türk futbolunun önünü kesti” dedi. Beşiktaş-G.Saray derbisinde çıkan olayları skandal olarak niteleyen Brezilyalı teknik adam, görüntülerden utanç duyduğunu söyledi. Roberto Carlos son olarak bu olaylar nedeniyle faturayı vatandaşı Melo’ya çıkarmanın yanlış olacağını da savunarak, “Bu kesinlikle yalan, olaylarla ilgili raporlar da zaten bunu gösteriyor” dedi. Mehmet ÇİFTÇİ / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!