"Gelişemezsek İşler Tersine Döner"

Güncelleme Tarihi:

Gelişemezsek İşler Tersine Döner
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 17:06

McLaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, son üç yarışta üç galibiyet almalarına rağmen mücadelenin yakın geçmesi nedeniyle gelişmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

trf1.net'in haberine göre, Whitmarsh, şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında çok az fark olduğunu, dolayısıyla momentumu sürdürebilme adına gelişimi sürdürmeleri gerektiğine inanıyor.

Whitmarsh: "Üç farklı pistte üç pol ve üç galibiyet: Geçen sene olsaydı bunun bir momentum olduğunu ve önümüze geleni silindir gibi ezeceğimizi söyleyecektiniz"

"Ama ne yazık ki şimdi durum o kadar kolay değil. kendi yolumuzdayız demek aptallık olur"

"Her iki şampiyonada da ikinci sıradayız. İyi bir momentuma sahibiz. Zorlamaya devam ediyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Ama her şey olabilir."

McLaren'ın bu formu, büyük güncelleme paketi ile yarıştıkları Almanya GP'de başladı.

Şimdi önümüzde farklı pistler var ve Whitmarsh, aracın performansının yüksek yere basma kuvveti gerektiren pistlerde de iyi olmasını sağlamaları gerektiğini ifade etti.

Whitmarsh: "Ferrari burada (Monza) gerçekten hızlıydı. Mercedes hızlıydı ama Red Bull kötü bir gün geçirdi. Harika, muhteşem bir sezon oluyor. Ama Singapur için aracımızı yeterince geliştiremezsek işler tersine döner"

"Bu yüzden baskı var. Singapur için sağlam güncellemelerimiz olduğuna inanıyoruz. Ama herhangi bir tahminde bulunmuyoruz"

"Harika bir şampiyona. Ama şampiyonanın sona erdiğini düşünenler, aslında hiç de öyle olmadığını anlayarak buradan ayrıldılar. Fernando, durum ne olursa olsun kendini kurtarıyor ve bu da onu yenmeyi zorlaştırıyor"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!