Gelin ve damat helikopterle geldi

Orkun Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, oğlunu evlendirdi.

Haberin Devamı

 Mahide-İlhan Karadeniz çiftinin oğulları Orkun Karadeniz, Mine-Kemal Türkantos’un kızları Hülya Türkantos ile geçen hafta sona Four Seasons Bosphorus’ta evlendi. Gelin ve damat, otele helikopterle geldi. İlhan Karadeniz’in otelin önüne demirlediği yata inerek otele giriş yapan çiftin düğününde Seda Sayan ve Serdar Ortaç sahneye çıktı.

Arkadaş mı sevgili mi
Ayça Dinçkök’ün adı geçtiğimiz aylarda Burcu Esmersoy’un eski sevgilisi Cem Alper ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili ilk kez, Mehmet-Selin Çolakoğlu’nun Aralık 2011’de Çırağan Sarayı’nda yapılan düğününe birlikte katılmış, fotoğrafları da ‘Yeni aşk mı’ başlığıyla basında yer almıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ikili, önceki akşam Asmalımescit’de görüntülendi.

Boğaz’da yarış heyecanı
11 yıldır Garanti Ödeme Sistemleri tarafından desteklenen Sailing Cup, artık Garanti American Express ana sponsorluğunda “American Express Sailing Regatta” adıyla yapılıyor. Organizasyonun ilk yarışı American Express Bosphorus Cup, 1-3 Haziran günleri arasında düzenlendi. 70 tekne, haziran sonunda yapılacak Porto Cervo Melges 32 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazanabilmek için kıyasıya yarıştı.Davetliler, Kia Lukunku'nun kazandığı Boğaz etabını Reina'da izledi.

Haberin Devamı

7 şehirde kahvaltı
Ülker Çokokrem, 7 şehirde aynı anda Türkiye’nin en büyük kahvaltısını gerçekleştirdi. Erzurum’dan İzmir’e 7 şehirdeki kahvaltılarda 2 bini aşkın kişi aynı anda Çokokrem ile kahvaltı etti. Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker Tucker’ın ev sahipliği yaptığı Ülker Sports Arena’da düzenlenen kahvaltıda “En tatlı sabahlar Çokokrem’le başlar” cingılını besteleyen Fuat Güner sahneye çıktı.

Şarap tadımı
Barbare Şarapları’nın sahibi Can Topsakal ve Fransa’nın Châteauneuf-du-Pape bölgesinin önemli önologlarından Xavier Vignon, Sunset Restoran’da Şarap Tadım Günü düzenledi. Davete Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da katıldı.

Karnı burnunda işinin başında
Bodrum’daki yüzen disko Catamaran, yaz sezonuna “merhaba” dedi. Mehmet-Dilek Birgen’in ev sahipliği yaptığı açılış partisinde birbirinden seksi dansçılarının yaptıkları şovlarla geceye renk kattı. 67 yaşında 4. kez baba olamaya hazırlanan Mehmet Birgen, bu yaşta bu heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu olduğunu söylerken, 7 aylık hamile olan Dilek Birgen ise “Ben bu işimi seviyorum, doğuma kadar işimin başındayım”diye konuştu.

Haberin Devamı

Genetikçilere Türk başkan
Tüp bebeğin dünyadaki ilk uygulayıcısı Prof. Dr. Robert Edwards’ın başkanlık yaptığı Dünya Preimplantasyon Genetik Tanı Cemiyeti’nin yeni başkanı, Prof. Dr. Semra Kahraman oldu. Görevi “Tüp Bebeğin Babası”ndan devralan Memorial Şişli Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Kahraman, Amerika’da düzenlenen American Society of Reproductive Medicine (ASRM) Kongresi’nde tüm oyları alarak dünya çapında bir başarıya imza attı.

Yazarın Tüm Yazıları