Gebzespor cadde ortasında imza attırdı

Güncelleme Tarihi:

Gebzespor cadde ortasında imza attırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 13:42

Türkiye 3. Ligi 2. Grup'ta mücadele edecek olan Gebzespor yönetimi iç transferde anlaşmaya vardığı futbolcularıyla Gebze'nin en işlek caddesinde taraftarların önünde sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Gebzespor Kulüp Başkanı Yavuz Unsur, "Gebze halkının takımlarına sahip çıkması için böyle bir yola başvurduk" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına bu sabah teknik direktör Aykan Atik nezaretinde başlayan Gebzespor'da Başkan Yavuz Unsur ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe halkının takımlarına sahip çıkması için değişik bir yola başvurdu. Gebzespor yönetimi iç transferde anlaşmaya vardığı 15 futbolcusu ve alt yapıdan A takıma dahil ettiği 9 futbolcusuna Gebze'nin en işlek caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi üzerindeki Kent Meydanı'nda imza töreni düzenledi.

Cadde ortasındaki imza törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurullah Sular, Gebzespor Kulüp Başkanı Yavuz Unsur, Gebzespor yönetimi ve yaklaşık 500 kişilik Gebzespor taraftar grubu hazır bulundu.

Haberin Devamı

Gebzespor Kulüp Başkanı Yavuz Unsur şunları söyledi:

"Türkiye sanayisinin kalbinin attığı ve kişi başı milli gelirin 10 bin dolardan yüksek olan Gebze ilçesinin tek takımı olan Gebzespor'a ne Gebze halkı, nede Gebze sanayicisi sahip çıkıyor. Biz de Gebzespor yönetimi olarak Gebze halkının ve Gebze'li iş adamlarının dikkatini çekmek için iç transferde anlaşmaya vardığımız 15 futbolcu ve alt yapıdan A takıma çıkardığımız 9 futbolcumuza Gebze'nin en işlek caddesi ve meydanı olan Kent meydanın'da imza töreni düzenleyerek dikkatleri üzerimize çekmek istedik. Gebzespor geçen sezon ligin ikinci yarısında biz yönetime gelmemizle son anda lisans sorununu çözerek dış transferi açmıştık. Ama bu sezon Futbol Federasyonu'na 3 milyonu bulan eski borçlardan dolayı transfer yapamıyoruz. 2012-2013 futbol sezonunda geçen sezonki kadromuzla devam edeceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!