Garantisi Deschamps

Güncelleme Tarihi:

Garantisi Deschamps
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 00:00

Fransız kulübü, başkan Pape Diouf’un görevden alınmasıyla sarsılırken, teknik direktör Didier Deschamps’ın "Hırsı ve kazanma arzusundan etkilendim" dediği Galatasaray’ın milli stoperinde ısrarcı olduğu belirtildi.

SERVET Çetin’i renklerine bağlamaya hazırlanan Marsilya’nın içerisinde gerçekleşen operasyon, G.Saray’ın milli futbolcusunun durumunu etkilemeyecek. Devre arasından bu yana peşinde olduğu Servet için 8 milyon Euro bonservis ücretini gözden çıkaran ve işi bitirme aşamasına getiren Fransız kulübünde yaşanan gelişmeler, "Acaba bu transfer yatar mı?" sorularını da beraberinde getirdi.

Marsilya Kulübü’nün sahibi Robert Luis Dreyfus’un, başkan Pape Diouf’u görevden alması ve Servet transferini yürüten sportif direktör Jose Anigo’nun bunun üzerine istifa etmesi, kafalarda soru işaretleri bıraktı. Ancak bu gelişmelerin Servet Çetin transferini etkilemeyeceği öğrenildi. Geçen sezon takımı çalıştıran Erik Gerets’in alınmasını istediği Servet konusunda yeni teknik direktör Didier Deschamps’ın da ısrarcı olduğu, Pape Diouf ve Jose Anigo’nun ayrılmalarının bu transferi etkilemeyeceği ifade edildi.

Yüreğiyle oynuyor

Deschamps
’ın bir hafta önce Servet’le yaptığı görüşmeden etkilendiği ortaya çıktı. Fransız teknik adamın, kulübün sahibi Luis Dreyfus’a, "Servet’in hırsı ve kazanma arzusu beni çok etkiledi. Kendisini kasetlerden izledim. Karşılaşmanın her anını yaşayan bir yapısı var. Yüreğiyle oynuyor. Onu mutlaka transfer etmeliyiz" dediği öğrenildi.

Pape Diouf krizine karşın Marsilya’da Deschamps’ın onay verdiği Servet transferinin önümüzdeki hafta başına kadar gerçekleşmesi bekeniyor. Fransızların yarın İstanbul’a gelip, Servet’e imza attırdıktan sonra birlikte Marsilya’ya gidecekleri ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!