Güncelleme Tarihi:
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir final heyecanı daha geride kaldı. Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 16-20 Ocak tarihli haftasında beş yarışmacı 50 bin TL'lik para ödülü için mutfakta hünerlerini gösterdi. Cuma günü açıklanan haftanın puanları ile Yemekteyiz'in birincisi 35 puanla Çiğdem Hanım oldu.
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 20 Ocak 2023 Cuma akşamı verilen oylar açıklandı. Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada oy dağılımı şöyle oldu;
Haftanın beşincisi Ceren Hanım oldu. 22 puan rakiplerinden, 6 puan da Zuhal Topal'dan alarak toplam 28 puanla 50 bin TL'ye veda etti.
Haftanın dördüncüsü 29 puan alan İlker Bey oldu. Yarışmacı, rakiplerinden 22 puan, Zuhal Topal'dan da 7 puan alabildi.
Haftanın üçüncüsü, İbrahim Bey oldu. 25 puan rakiplerinden, 6 puan da Zuhal Topal'dan alan İbrahim Bey toplamda 31 puanla haftayı tamamladı.
Haftanın ikincisi Funda Hanım oldu. 26 puan rakiplerinden 7 puan Zuhal Topal'dan alarak 33 puana ulaştı.
Haftanın birincisi olarak 50.000 TL ödülün sahibi ise Çiğdem Hanım oldu. Toplamda 35 puan ala Çiğdem Hanım kazandığı parayı hayır kurumuna bağışlamak istediğini söyledi.