ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Derek Nance yaklaşık 10 yıldır çiğ et yiyerek besleniyor ve hatta çürümüş etleri de afiyetle tüketiyor. Dört çocuk babası Derek Nance sağlıklı olduğunu düşündüğü çiğ et yeme alışkanlığını çocuklarına da kazandırdı. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların ciğerinden dalağına, sakadatından birçok bölgesine ait etleri çiğ olarak tüketen Derek Nance ayrıca çiğ etlerden soğuk çeşitli kokteyller hazırlıyor. Derek Nance'ın tuhaf alışkanlığının aksine eşi Joanne Prosser kendisini et yemeyi tamamıyla reddeden azılı bir vejetaryen olarak tanımlıyor. Taze hayvan eti yediği her an kan tadı aldığını ve bunun son derece lezzetli olduğunu söyleyen Derek Nance, çiğ etin gezegende yaşayan her yırtıcının doğal besin kaynağı olduğuna inanıyor. Derek Nance her ay düzenli olarak hayvan çiftliklerini ziyaret ediyor ve taze et almak için buradaki hayvanları kontrol ediyor. 80 kilo ağırlığındaki bir koyunu yaklaşık 1 ay boyunca tüketen Derek Nance hayvanların kafasından tırnağına kadar bölgesini tüketiyor. Tuhaf alışkanlığını bir adım öteye taşıyan Derek Nance ayrıca etlerin üzerindeki larvaları da faydalı enzimler sağladığını düşündüğü için yiyor. Uzmanlar bu tip beslenmeden kesinlikle kaçınılması gerektiği konusunda uyarıyor.