"Çocuklarımız meyve sebze nerede yetişiyor çok da bilmiyor. Bunu kırıyoruz. Çileğin nasıl yetiştiğini burada birebir görüyorlar. Çocuklarımız yaşıyor ve hissediyor. Okullar öğrencileri geziye getirmeye başladı. Onların neşesini, şaşkınlıklarını gördükçe eşim de ben de çok seviniyoruz. Eskişehir'e turizm anlamında da yerli ve yabancı turist geliyor. Bu alanda bahçemizin bilinmesi ve gezilip görülmesi için de gayret ediyoruz. Evet, Tarihi Odunpazarı Evleri, müzeler, parklarımız var. Fakat Eskişehir'imizin 15 dönümlük bir çilek bahçesi de var. Zaten il dışından gelen çok fazla misafirimiz oluyor. Eskişehir yerel halkı da destek veriyor. Çilek suyumuz, çilekli gözlememizle bir nevi kendi tarzımızı oluşturduk. İnşallah devlete ve millete yararlı işler yapmaya devam ederiz." Çilek bahçesine kahvaltı yapmak ve çilek toplamak için gelen Aysun Tatlı da gördüğü manzaradan memnun olduğunu dile getirerek, "İnternetten bulduğum bir yer. Çocuğumla birlikte doğal bir ortama gitmeyi çok istediğim için geldim. Benim oğlum çileğin markette yetiştirildiğini zannediyordu mesela. O yüzden de bugün burada olmaktan çok mutlu. Bu tarz yerlerin ülkemizde çoğalması hem göze hem de gönle hitap etmesi demektir. Umarım beslenme alışkanlıklarımızı bu yönde değiştirebiliriz." ifadelerini kullandı.