Güncelleme Tarihi:
Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü haber spikeri Ali Kırca, yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Haber spikerliği yanı sıra hazırladığı “Siyaset Meydanı” programıyla da ses getiren Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. O görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.
Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali sırasında bir dergiye özel pozlar verdi. Sokaklarda ve sahilde yapılan çekimlerde Deniz, çocuk gibi eğlendi…Müzik dünyasının iki ikonik ismi Kylie Minogue ve Peggy Gou ile geçtiğimiz haftalarda Cannes’da buluşan Dilan Çiçek Deniz, şehrin sokaklarında Magnet Quarterly için çok özel pozlar verdi. Cannes Film Festivali’nin büyülü atmosferinde yapılan çekimler sırasında Deniz, büyük ilgi gördü. Şehrin eski sokaklarından tarihi mekanlarına, plajından sevilen kafelerine kadar pek çok mekânda poz veren oyuncu, o anki duygularını şöyle açıkladı: “Sahilde çekim yaparken her şeyi unuttuğum, kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissettiğim o an… Ayağıma değen su, tenime sarılan güneş, sevdiğim insanların kahkahaları hiç unutamayacağım özel bir yer buldu kendine anı belleğimde. Bu his hiç gitmesin istedim. Sanırım böyle anlar için yaşıyoruz hayatı” dedi.
Cansu Dere, “Sadakatsiz” dizisinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı. XXX tatile giden ünlü oyuncu, en güzel pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Dere’nin bikinili pozları çok sayıda yorum ve beğeni alırken, güzel oyuncu “sonunda tatil başladı” notunu düştü.
Üç ünlü oyuncu Güven Kıraç, Erkan Can ve Nejat İşler, birlikte Tayland tatiline çıktı. Tayland’ın altını üstüne getiren ekipten Güven Kıraç, en keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. İlk karenin altına “Evet çok eski arkadaşız” diye yazan Kıraç, bir boks ringinde ve lunaparkta çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı. Ünlü oyuncu, fotoğrafın altında “Keyifler gıcır, sağlıklar yerinde” notunu düştü.
Buray, Kerki Solfej organizasyonu ile gerçekleşen İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinde sürprizlerle dolu bir performansa imza attı. Geçtiğimiz aylarda okuluna gelen Buray ile birlikte piyano çalıp şarkı söyleyen görme engelli Ameliya Selma Oğuz, bu kez en sevdiği sanatçı ile aynı sahnede “Kış Bahçeleri” şarkısını yüzlerce müzikseverin huzurunda canlı canlı seslendirdi. İzmirli müzikseverler, dakikalarca susmayan alkışlar ve duygu dolu gözlerle Buray ve Ameliya’ya eşlik etti.
Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Eda Özülkü ve Jale’den oluşan “Şimdi 90’lar” önceki akşam Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Şişhane Meydanı’nda konser verdi. Yaklaşık 10 bin kişiden oluşan koro eşliğinde 90’ların hit şarkılarını söylediler. Metin Özülkü, “Bu akşam ne kadar güzel bir kalabalık bizlerle birlikte şarkılar söylemeye gelmiş. Bizim gibi yıllarını müziğe vermiş sanatçılar için bundan daha güzel ne olabilir. Tüm İstanbul, sayenizde 90’lara gitti” dedi.
Can Yaman, kariyerine İtalya’da devam etme kararı almıştı. Oyuncu, İtalya’da yeni projelerinin çalışmalarını sürdürüyordu. Yaman önceki günse uzun bir zamandan sonra İstanbul’a geldiğini duyurdu. Oyuncu, Boğaz’a karşı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “İstanbul, başka bir şey” notuyla paylaştı.
Uzun yıllardır dünya popunun farklı renklerini içeren müziğiyle, Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada dinlenen şarkılara imza atan SERHAT, yeni albümü “That’s How I Feel” in dünya prömiyerini Türkiye’de gerçekleştiriyor. 1940’ların swing tınılarından disko çağının 70-80’lerdeki altın yıllarına, zamansız baladlardan günümüz modern dans müziğine geniş bir yelpazede hazırlanan albüm, İsveç, Almanya, Fransa ve Belçika’da uluslararası müzisyenlerle gerçekleşen 5 yıllık bir çalışma sonrasında dinleyiciyle buluşuyor. “That’s How I Feel” ismini taşıyan albüm, Türkiye’den uluslararası pop kültürüne taşınan bir bayrak niteliğinde
Murat Kurşun, 14 haziran'da Paris'in ünlü eğlence merkezi Oscar Palace'ta sevenleriyle buluşuyor. Sanatçı Burçak Kaya'nın işletmeciliğini yaptığı Oscar Palace'da sahne alacak olan Murat Kurşun, şarkılarıyla Paris gecelerine renk katacak.
Konser gelirleriyle engellilere yardımda bulunan Maske Orkestra, Hayal Kahvesi'ndeki konserlerinin geliriyle 4 tekerlekli sandalye daha bağışladılar... Sosyal farkındalık projelerine destek olma amacıyla farklı iş dallarıyla ilgilenen bir grup müzik sevdalısının bir araya gelerek kurduğu Maske Orkestra, bağışta bulunmaya devam ediyor. En son Bahçeşehir Hayal Kahvesi'nde verdikleri konserin geliriyle de 4 adet tekerlekli sandalye alıp Çaycuma Engelliler Derneği'ne bağışladılar. Şenan Kerçin, Hatice Yıldız, Emre Demirhan, Arda Öztürk, Batuhan Birkan, Semih Ercan, Mustafa Şeker'den oluşan grup, 19 Haziran'da Bodrum Küfe'de verecekleri konserin geliriyle de tekerlekli sandalye alıp bağışlayacaklar.
Maddi zorluk nedeniyle eğitim göremeyen kız çocuklarına destek olan Bir Demet Umut Derneği önceki gün Shangri-La Bosphorus İstanbul’da bir yardım daveti düzenledi. Aslı Sertdemir’in sunumunu üstlendiği geceye iş, cemiyet ve sanat dünyasından tanınan isimler katıldı
Genç müzisyen ve piyano sanatçısı Berk Can Arslan , “Teslimiyet” ismini verdiği ve içerisinde birbirinden özel 3 farklı versiyonun yer aldığı mini albüm çalışması için ilk klip çekimini gerçekleştirdi.'Bestelerimde müzikaliteyi en üst seviyede tuttuğunun altını çizen Arslan, “Teslimiyet projemizde hedeflemiş olduğumuz Türk müzik kültürünün motiflerini, dünya müziğinin motifleriyle birleştirmek oldu. Bunu da birbirinden farklı 3 versiyonun birleştiği “Teslimiyet” mini albüm çalışmasıyla sağladığımın inancındayım.” dedi.
Oyuncu Hülya Diken, yerli enerji içeceği Diriliş’in marka yüzü oldu. Diken içecek firmasıyla bir yıllık sözleşmeye imza attı. Markanın yönetim kurulu başkanı Ali Oruç “Bu reklam filminde çıkacak karaktere senaryo yazdırıp sinema filmi de çekebiliriz” dedi.
Trabzonspor’un unutulmaz isimlerinden İbrahima Yattara, bir reklam filmi çekimleri için kamera karşına geçti. Uludüz Medya yapımcılığında gerçekleşen çekimlerde Yattara’ya yakın arkadaşı ve yapımcı Görkem Uludüz eşlik etti. Eğlenceli anların yaşandığı çekimlerden karelerin sosyal medyada paylaşılması büyük ilgi gördü.
Tescilli güzel Duygu Çakmak’a yurtdışından teklif yağıyor. Geçtiğimiz aylarda Umman’da modellik yapan 2021 Avrupa Güzeli Manken Duygu Çakmak, Tanzanya’ya gidiyor. Tanzanya' da bir çok defileye çıkacak olan güzel model aynı zamanda ülkenin turistik yerlerinde çekimlere katılacak.
Cengizhan Iğdır, minderde başlayan spor hayatını Body Building ile podyumda devam ettiriyor. Iğdır sanat ve cemiyet camiasından birçok ünlü simaya ders vermeye başladı. Son zamanlarda ünlü simaları salonunda ağırlayan Türkiye'de ve Avrupa'da sınırsız şampiyonlukları olan Cengizhan Iğdır, tecrübelerini dizi setlerine hazırlanan ünlülere aktarıyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Fitness antrönörlüğü yapan Cengizhan Iğdır yeni oyuncular ve şarkıcıların vücutlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.Iğdır, "Mesleki karakterim sebebiyle isim vermem doğru olmaz ama dizilerde ve sahnelerde izlediğiniz birçok ünlü simanın vücutlarını düzelttik" dedi.