14 günlük karantina adresi olarak Şile’deki çiftliklerini seçen Şen Ailesi, sonrasında tekne ile Çeşme ve Bodrum’a gidecek.
Fairy Türkiye’deki 10. yılında, Gıda Kurtarma Derneği iş birliğiyle çok anlamlı bir projeye, Boşa Harcama projesine imza atıyor. Gıda Kurtarma Derneği yıllardır sürdürdüğü gıda kurtarma projeleri ile hali hazırda 330 bin aileye gıda yardımı yapıyor, Fairy ve Boşa Harcama projesi sayesinde gıda yardımı yapacakları aile sayısı 660 bine çıkaracak! (Sponsorlu içerik)
Oğlu Süha Can’ın eğitimi için 2017 yılında eşi Begüm Şen’le birlikte Los Angeles’a taşınan Adnan Şen, orada kurduğu ‘Sen Properties’ adlı şirketiyle müteahhitlik yapıyor.
Şen, geçtiğimiz aylarda Beverly Hills’teki ultra lüks malikanesini 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı.