Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya bir iyi bir kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 10:06

Almanya Bundesliga'da Augsburg deplasmanında golsüz berabere kalarak adeta krize saplanan Schalke 04 transfer harekatı başlattı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi olan Schalke, Fransa devi Olympique Lyon'un sol açık oyuncusu Michel Bastos'u kadrosuna kattı.



29 yaşındaki Brezilyalı golcü futbolcu, 1.8 milyon Euro karşılığında 30 Haziran 2014'e kadar bir buçuk yıl kiralık olarak forma giyecek. Satın alma opsiyonu Schalke'nin elinde olacağı Bastos, Güney Afrika'daki 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın tüm maçlarında oynamıştı. Bastos Fransa 1. Ligi'nde bu sezon forma giydiği 12 maçta 5 gol kaydetti.

F.BAHÇELİ YÖNETİCİDEN DROGBA YORUMU

HOLTBY İNGİLTERE LİGİNE ERKEN GİTTİ

Almanya U21 Milli Takımının formasını giyip kaptanlığınıda yapan Schalke'nin orta sahasının dinamosu Lewis Holtby, İngiltere'ye hemen gidiyor. Yeni sezonda formasını giymek için sözleşme imzaladığı Tottenham Hotspur'un formasını hafta sonundan itibaren giyecek olan 22 yaşındaki Holtby için Schalke 1.75 milyon Euro bonservic ücreti alacak. Sezon sonunda gitmesi durumunda 30 Haziran 2013'e kadar sözleşmesi biteceği için bonservis bedelsiz gidecek olan Holtby transferi için Totenham Hotspur ile yapacağı özel karşılaşmanın gelirleri de Alman kulübü Schalke'nin olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!