Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor karşısında!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında Akhisar Belediyespor karşısında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 12:47

Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, ilk maçtan galibiyetle ayrılarak ikinci maçta bunun avantajını kullanmak istiyor. Peki, Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı detayları neler? Karşılaşmada hangi takımdan kaç eksik oyuncu var? Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için bugün Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı Kırmızılı ekip, geçtiğimiz gün maç hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen son idmanda takım ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla idmana başladı. Sonrasında küçük oyunlarla sonuçlandırma çalışması yapan Sarı Kırmızılı ekip, antrenmanın ana bölümünde 60 metrelik bir alanda baskıya dayalı çift kale maç yaptı. İdman soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

SADECE 2 TARAFTAR GELDİ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında Akhisar Belediyespor deplasmanında rakibi ile karşı karşıya gelecek olan Sarı Kırmızılı maç öncesinde kamp için İzmir’e hareket etti. Ancak Galatasaray takımı uçaktan indiği anda şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Akhisar Belediyespor’un karşısına çıkacak olan Sarı Kırmızılı takım geçtiğimiz gün maç için geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda sadece 2 taraftar tarafından karşılanınca tam bir şok yaşadı.

Karşılarında sadece 2 taraftar gören Sarı kırmızılı ekip sessiz bir biçimde havalimanından ayrıldı ve Manisa’da oynanacak maç öncesinde İzmir’de kamp yapacağı otele geçti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önceki maçlarda yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele eden Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli, sakatlığı bulunan Sinan, hazır olmayan Hamit ve gribe yakalanan Podolski dışında tüm futbolcuları kadroya dahil etti.

PODOLSKİ AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Sarı kırmızılı ekibin oyuncularından Lukas Podolski’nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Maç öncesi antrenmanlarını tamamlayan Galatasaray ekibinden Podolski’nin gribal enfeksiyona yakalandığı için forma giyemeyeceği bilgisi verildi. Dün gerçekleştirilen antrenmana katılmayan ve dinlenen Podolski’nin yanı sıra, Sinan Gümüş'ün de tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Her iki takımın da amacı yarı finale çıkmak.

Haberin Devamı

Turun ilk maçında Akhisar Belediyespor Galatasaray’ı evine konuk edecek. Rövanş maçında ise Galatasaray Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak.

Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Grbic ile Mervan Çelik dışında eksik oyuncu bulunmazken, Sarı Kırmızılı ekipte gribal enfeksiyona yakalanan Podolski haricinde sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Hamit Altıntop da bu maçta forma giyemeyecek.

Akhisar Belediyespor muhtemel 11: Lukac, Douglao, Ahmet Cebe, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Merter Yüce, Onur Ayık, N'Guemo, Custodio, Sami, Rodallega

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Chedjou, Linnes, Denayer, Yasin, Selçuk, Donk, Sneijder, Olcan, Umut, Hakan

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba

Maç Saati: 18:45

Stat: Manisa 19 Mayıs Stadı

Karşılaşma Hakemi: Mete Kalkavan

Yayın: ATV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!