Galatasaray: 0 - Germinal Beerschot Antwerpen: 1

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray: 0 - Germinal Beerschot Antwerpen: 1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2006 19:01

Son şampiyon Galatasaray, Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında Belçika 1. Lig takımlarından Germinal Beerschot Antwerpen'e 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Tillburg’da oynanan karşılaşmanın tek golünü, 31. dakikada sarı-kırmızılı savunmanın anlaşmazlığını iyi değerlendiren Francois Sterchele kaydetti. 82. dakikada Ayhan'ın bir şutu direkten döndü.

Maçı Galatasaray eski ikinci başkanı Ergün Gürsoy, yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Gökşen, Haldun Üstünel ve Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin de izledi.

GERETS: "ŞANSIZ BİR GOLLE YENİLDİK"

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, rakibe göre daha üstün olduklarını, ancak şansız bir golle yenildiklerini söyledi.

Karşılaşmayı, Galatasaraylı yetkililerle birlikte tribünlerden izleyen Gerets, takımın ilerleyen günlerde daha iyi bir noktaya geleceğini ifade ederek, ön liberoda görev yapan Mehmet Güven'i çok başarılı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray, 2. hazırlık maçını, 10 Temmuz Pazartesi günü Belçika'nın Lier kentinde, K. Liers SK takımıyla yapacak.

GALATASARAY: 0 - GERMINAL BEERSCHOT ANTWERPEN: 1

Stat:
Willem-2 (Tillburg)
Germinal Antwerpen: Da Silva, Van Dooren, Pieter, De Roeck, De Wree, Cavens, Colman, Losada, Lolo, Sterchele, Vamfor
Galatasaray: Mondragon, Orhan Ak (Dl. 73 Song), Necati, Hasan Şaş (Dk. 73 Aydın) , Ayhan, Cihan (Dk. 73 Ferhat) , Emre, Mehmet Güven, Uğur Erdoğan, Sabri, Arda
Sarı Kartlar: Dk. 25 Mehmet Güven (Galatasaray)
Gol: Dk. 31 Sterchele

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!