G.Saray'a coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2011 20:00

IWBF Şampiyonlar Kupası finalinde Almanya temsilcisi RSV Lahn-Dill'i uzatmada 85-80 yenerek şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yurda döndü.

THY'nin tarifeli uçağıyla Almanya'dan İstanbul'a gelen şampiyon sarı-kırmızılı basketbolcular, Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray taraftarı tarafından “We Are The Best” pankartı ve “Şampiyon Galatasaray” tezahüratları eşliğinde çiçeklerle karşılandı.

Antrenörü Sedat İncesu, burada yaptığı açıklamada, 3. kez şampiyon olduklarını hatırlatarak, “Çok zorlu bir turnuvaydı. Bu sene 8 takım finallerdeydi. Geçen yılın şampiyon takımı ev sahibiydi. 2'şer İspanyol, İtalyan, Alman ve 1'er de Türk ve İsveç takımı mücadele etti. İsveç takımı ilk kez katıldı ama onlar da iyi takım. Diğer 7 takımdan her biri, diğerini yenebilecek durumdaydı. Öyle de oldu ama biz hiç mağlubiyet almadan aradan sıyrıldık. O çok önemliydi. Güçlü takımların farkı son periyotta ortaya çıkıyor. Biz çok iyi konsantre olduk. Takımda çok iyi bir arkadaşlık vardı. Zor bir finalden sonra sonunda kupa geldi, şampiyon olduk, çok mutluyuz” diye konuştu.

Organizasyonda daha önce 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda da şampiyon olan “Engelsiz Aslanlar”, geçen sezon ise beşinci sırayı almıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!