G.Saray şova çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

G.Saray şova çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2001 00:00


Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali garantileyen Cimbom, grup sonuncusu PSG ile saat 21.45'te Paris'te karşı karşıya gelecek.

G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak Türk Futbol Tarihi'nde altın bir sayfa açarken, bu gece Ali Sami Yen Stadı'nda 1-0 yendiği Paris Saint Germain ile rövanş maçına çıkacak. Turu garantilemenin rahatlığı ile rakibi karşısına çıkacak olan Aslan, liderlik ve prestij için mücadele edecek.

Başkent Paris'teki Parc Des Princes Stadı'ndaki maç, 21.45'te başlayacak ve Teleon'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekiz federasyonundan Vitor Manuel Melo Pereira yönetecek. Cimbom, Paris'e Hasan Şaş, Vedat ve kaleci Mehmet'i götürmedi. PSG’de ise milli takımlarda bulunan Jay-Jay Okocha, Benarbia ve Sisse yok.

Lucescu: Hedef liderlik

G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Paris Saint Germain'i yenerek, grubu lider bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. ‘‘Grup birincisi olursak, ilerisi için avantaj yakalarız’’ diyen Lucescu, kulübün yaşadığı mali sıkıntıların, futbolcuların performansını olumsuz etkilediğini de belirtti.

153. RANDEVU

G.Saray, bugün Avrupa kupalarında 153. randevusuna çıkacak. Cimbom, 152 maçta 57 galibiyet elde ederken, 58 karşılaşmada sahadan yenik ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!