G.Saray karşısına yedeklerle çıkacağız

Güncelleme Tarihi:

G.Saray karşısına yedeklerle çıkacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2007 00:00

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yarın Galatasaray ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçına yedek kadrosuyla çıkacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Dün Kayseri’de basın toplantısı düzenleyen Korkmaz, göreve yeni geldiği için bazı futbolcularını yeterince tanıma şansı bulamadığını, Galatasaray maçını bu bakımdan iyi bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Kupada Galatasaray’la karşılaştıktan sonra lig maçı için Bursa deplasmanına gideceklerini hatırlatan Korkmaz, "Galatasaray karşısında bazı futbolcularımı dinlendirmek zorunda kalacağım. Devre arası kampında takımın başında değildim ve hazırlık maçı yapamadım. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Şimdi de hava koşulları nedeniyle hazırlık maçı oynayamıyoruz. Oynamayan arkadaşların performansını maçta görmek istiyorum. Galatasaray maçı da bunun için iyi bir fırsat" diye konuştu.

Ekmek yediğim yer

Bülent Korkmaz, maça yedek kadroyla çıkacak olmaları nedeniyle yapılan eleştiriler için de şu yorumu yaptı:

"Bülent Korkmaz’ı Bülent Korkmaz yapan Galasaray’dır. Ama, beni tanıyanlar, bu konuda ne düşündüğümü de çok iyi bilir. Ekmeğini yediğim yerin başarısı için elimden geleni yaparım. G.Saray önünde de iyi mücadele edeceğiz ve kazanmak için oynayacağız. Fenerbahçe maçının ilk 60 dakikasında sergilediğimiz futbolu bu kez 90 dakikaya yaymaya çalışacağız."

Öte yandan, daha önce Gineli stoper Jabi, A.Gücü’nden Kürşat, Kayserispor’dan Ali Turan ve Sakaryaspor’dan Ergün Teber’i renklerine katan Erciyesspor, dün de Ankaragücü’nün kalecisi Orkun’la sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

NE DEDİLER

Açıklamanın zamanı yanlış

İlhan SÖYLER

 ASLINDA Erciyesspor’un derdi ligde kalmak. Fortis Türkiye Kupası onlar için bir lüks sayılır. Bu bakımdan Bülent Korkmaz’ın Galatasaray karşısına yedek kadro çıkarmasını yanlış görmemek gerekir. Bu olayda yanlış olan şey, Bülent’in bu kararını maçtan iki gün önce açıklamasıdır. Açıklayacaksan maç günü açıkla. Bu zamanlama yanlışlığı insanları kötü düşüncelere sevkedebilir. Ama şurası da bir gerçek ki, Bülent Korkmaz dürüst bir insandır. Bazılarının iddia ettiği gibi ters düşünceler içine girmez.

Ona yapılsa ne düşünürdü

Altan TANRIKULU

BEŞİKTAŞ’a Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’ye Aykut Kocaman böyle bir davranış içerisinde olsalar, Galatasaray ve Bülent Korkmaz neler hissedecekse, bu iki camia da şimdi onları hissediyor. Bu kadar çok dedikodunun olduğu yerde haklı gerekçeleri olsa bile Bülent’in çok dikkatli olup böyle açıklamaları yapmaması gerekirdi. Bülent ne kendisi ne de oyuncularının anlayışıyla kimseye maç bırakacak adam değildir. Ama bu davranışı da çok sağlıklı bir karar değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!