G.Saray dünya yıldızının peşinde

Güncelleme Tarihi:

G.Saray dünya yıldızının peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2010 10:42

Yurtiçi ve yurtdışı transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Galatasaray, Sidney Govou’yu gündemine aldı.

Geçen sezon O.Lyon’da, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çeken Govou, Keita gibi sağ kanat ve forvet oynama özelliğine sahip…
 
EN BÜYÜK AVANTAJI SERBEST OLMASI

Govou’nun O.Lyon’la sözleşme yenilememiş olması, dolayısıyla bonservis ücreti sorununun olmaması sarı kırmızılı yönetimin Govou’ya gündemdeki diğer isimlere oranla daha sıcak bakmasını sağlıyor.

Ayrıca, Keita’nın Dünya Kupası’nda oynayıp, iyi performans sergilemesi durumunda Fildişi Sahilli oyuncuya cazip tekliflerin gelmesi olasılığı, bu teklifleri değerlendirmeyi düşünen sarı kırmızılı yönetimi, Sidney Govou alternatifine daha da yaklaştırıyor.
 
TÜRKİYE’YE SICAK BAKIYOR

Benin asıllı Fransız futbolcunun Türkiye’de temsil haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada,  “Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Örneğin, Quaresma’nın yarı maliyetine Galatasaray bu futbolcuyu alabilir. 31 yaşında ve artık Lyon dışında bir kulüpte oynamak istiyor. Lyon devam etmek istiyor; ama kendisi yeni bir heyecan aradığı için gelen tekliflere sıcak bakıyor. Fransa Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda oynadığı zaman piyasası daha da artacak” dedi.
 
BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR

Ekrem Örenç, Beşiktaş’ın da Quaresma transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşı Sidney Govou’yu gündemine aldığını belirterek, “Beşiktaş’ın önceliği Quaresma, ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney’e teklif götürecekler” dedi.
 
Benin asıllı 29 yaşındaki Sidney Govou, 37 kez Fransız Milli takım forması giydi, 10 gol kaydetti. Fransa’da 7 lig şampiyonluğu, 4 Fransa Süper Kupası, 1 Lig Kupası, 1 Fransa Kupası, 1 FIFA Konfederasyon Kupası, 1 Dünya Kupası finali başarısı bulunuyor. Sidney Govou, Olympique Lyon altyapısından yetişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!