Futbolcular benden kaçıyor

Güncelleme Tarihi:

Futbolcular benden kaçıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 08, 2010 00:00

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kızı Gülşen Aybaba, geçtiğimiz hafta ilk albümü ‘Mutluluk Kenti’ni çıkardı.

SAMET AYBABA VE KIZI GÜLŞEN (FOTO GALERİ) 

 
. Önceki gün  Radyo Pink’te ‘Cadı Kazanı’ programına konuk olan GülÅŸen Aybaba çarpıcı açıklamalar yaptı. Ä°ÅŸte GülÅŸen Aybaba’nın Açıklamaları;   Â
* Babamdan dolayı tanımadığım insanlar yanıma gelip ‘Dikkatli ol babana laf getirme. Bizleride zor duruma düşürme ’ diye uyarıyor. Albüm çıktığından beri internette şarkılarım hakkında ilginç açıklamalar yapılmış. Biri mesela 'Beşiktaş'lı değil mi bu bundan birşey olmaz", Biri demiş ki "Aslanım benim Beşiktaşlı değil mi işte". Ama bana en çok Çarşı sahip çıktı ne yalan söyleyeyim. Onlar için şarkı yapmak isterim.
* Babam bir barda sahne almayacağımı, mini etek ve topuklu ayakkabı ile dolaşmayacağımı biliyor. O yüzden bana çok güveniyor.
* Babam o dönem Gençler birliğini çalıştırıyordu. Trabzona gittik. Otelde kalıyoruz. Sabah asansöre bindim. 2. katta durdu 5 tane futbolcu bindi. Benimde arkam dönük. Önüme döndüğümde beni gördüler hemen düğmeye bastılar bir alt katta inip yokoldular. Lobideyim bir baktım merdivenlerden iniyorlar. Yanlarına gittim niye indiniz dedim " Hocamız kızar diye korktuk" dediler. Ben bir yere girdiğim an çıkıyorlardı. Çok korkuyorlar babamdan. Ondan sonra babamla maçlara gitmemeye başladım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!