Futbol dünyası Antalya'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Futbol dünyası Antalyada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 22:02

Antalyaspor Kulübü Başkanı Güntekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, hayatını dün Mine Koç ile Mardan Palace'da gerçekleşen düğün ile birleştirdi.

Haberin Devamı

Çiftin nikah şahitliklerini Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Barcelona'da forma giyen Arda Turan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyasporlu Samuel Eto'o ve Antalyaspor Valisi Muammer Türkeri yaptı.

Haberin Devamı

ARDA ACISINA RAĞMEN KATILDI
Nikah şahidi olan Arda Turan'ın gecede moralinin bozukluğu ise dikkat çekti. Galatasaray alt yapısında uzun yıllar antrenörlüğünü yapan Zafer Koç'un yaşamını yitirmesi nedeniyle çok üzgün ve durgun olduğu gözlendi.

Futbol dünyası Antalyada buluştu

KAMPTA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Arda'nın haberi aldığında ise Milli takım kampında gözyaşlarını tutamadığı ve ağladığı öğrenildi. Arda Turan, düğünde Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Eto'o ve yakın dostu Serdar Özkan'ın masasında oturdu.

MORAIS İLE UZUN SÜRE SOHBET ETTİ
Arda uzun süre Mourinho'nun da yardımcılığını yapan Jose Morais ile sohbet etti.Nikah törenine ayrıca MHK başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, TFF Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!