France Football'dan G.Saray ve F.Bahçe yorumu

Güncelleme Tarihi:

France Footballdan G.Saray ve F.Bahçe yorumu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2009 09:50

Fransa'nın önemli spor sitelerinden Francefootball, UEFA Avrupa Ligi gruplarında illk maçlarına çıkan takımlarımızdan Fenerbahçe'nin Twente karşısında bocaladığını, Galatasaray'ın ise Panathinaikos'u mat ettiğini yazdı.

Haberin Devamı

www.francefootball.fr sitesi Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk maçında deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos'u 3-1 mağlup etmesinin ardından, "Gala'nın Türkleri" başlığını kullandığı haberinde, sarı kırmızılı takımın müthiş bir başlangıç yaptığını belirterek, "Çok gerçekçi olan Galatasaray,

Panathinaikos'u hem de Yunanistan'da mat etti. Cezalı olan Cissé'nin yer almadığı Atina kulübü, Rijkaard'ın takımına karşı daha iyi bir sonuç elde edebilmek için çok geç uyandı. Baroş ve arkadaşları bulundukları grubun liderliğini Sturm Graz'ı 1-0 yenen Dinamo Bucarest ile paylaşıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Fransız sitesi Fenerbahçe'nin sahasında Hollanda ekibi Twente'ye 2-1 mağlup olmasıyla ilgili olarak ise "Fenerbahçe tökezledi" başlığını kullanarak, Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray ile liderliği paylaşan sarı lacivertli takımın UEFA Kupası'na kötü bir başlangıç yaptığını kaydederek, "Roberto Carlos ve takım arkadaşları evlerinde Twente karşısında tökezleyerek, UEFA kupası grup maçlarına başlayabilecekleri en kötü şekille başladılar" yorumunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!