Formula’nın lastiği patladı!

Güncelleme Tarihi:

Formula’nın lastiği patladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2013 00:42

Formula 1 pilotları, geçen hafta İngiltere’de yaşanan lastik sorununun bu hafta Almanya’daki yarışta da devam etmesi halinde yarıştan çekileceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Grand Prix Yarışcıları Birliği, geçen pazarki yarışta lider Lewis Hamilton dahil 5 sürücünün yüksek hızdan kaynaklanan lastik patlaması sorunu yaşamasının ‘büyük kaygıyla’ karşılandığı ifade etti.

Finalin adı: Djokovic-Murray

WIMBLEDON Tenis Turnu-vası’nda tek erkekler yarı final maçında Andy Murray, Jerzy Janowicz’i 6-7, 6-4, 6-4 ve 6-4’lük setlerle 3-1 yenip finale çıktı. Murray, Del Potro’yu 7-5, 4-6, 7-6, 6-7 ve 6-3’lük setlerle 3-2 yenen Djokovic’in rakibi oldu.

Taiwo Bursaspor’a

BURSASPOR, Nijerya Milli Takımı’nın sol beki Taye Taiwo’yu Bursa’ya davet etti. Dün İstanbul’a gelip, Bursa’ya hareket eden Taiwo ile büyük oranda anlaşma sağlandığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Hopa’da kupa günü

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu ile Hopa Belediyesi ve Hopaport’un düzenlediği Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası bugün bitecek. 17.00’de kadınlar finalinde Burcu Atasoy/ Bahanur Şahin, Norveçli Kongshav/ Kien ile karşılaşırken, 18.00’de erkekler finalinde Emir Kavuzlu / Tayga Baltacıoğlu, Selçuk Şekerci / Murat Giginoğlu ile şampiyonluk maçını yapacak. Celal DEMİRBİLEK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!