Formula Futbol Şöleni başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Formula Futbol Şöleni başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 12:03

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan ''Formula Futbol Şöleni'' ninde sporun birleştirici gücü yine tek bir amaç için kullanılacak ve kalpler çocuklara yardım amacıyla atacak.

Haberin Devamı

Dünya'nın en hızlı pilotlarının oluşturduğu takım ile Türkiye'nin çeşitli alanlardaki en ünlü isimlerinin buluştuğu ALL STARS takımlarının yeşil sahalardaki mücadelesi 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'de Ali Sami Yen'de gerçekleşecek.

Biletix'te 10 TL ve 20 TL'den satışa sunulan tüm bilet gelirlerinin yarısı UNICEF TÜRKİYE diğer yarısı ise TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI'na bağışlanacaktır.

Bu yıl Formula Pilotları takımında Formula 1'e verdiği 3 yıllık bir ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başlayan Micheal Schumacher de sahaya çıkacak. Schumacher'in yanında Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel gibi yıldız isimler, Istanbul Park'tan önce yeşil sahalara çıkacaklar. ALL STARS takımında ise Ege, Yılmaz Erdoğan, Sarp Apak, Kerem Alışık, Bedri Baykam, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve İlyas Tüfekçi gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncular, tiyatrocular, sporcular ve sürpriz isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Kesin kadroları 21 Mayıs Cuma günü açıklanacak bu yardım amaçlı organizasyonun ''kimsesiz kalmasınlar'' sloganını tekrarlayarak sizleri ve çevrenizdekileri bizimle birlikte tek yürek olmaya ve bilet almaya davet ediyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!