Fırsatlara dönüşen gelişmeler

Bugün Ay Akrep burcunda ve Mars’ı tetiklemiş bulunuyor. Mars’ın görünür etkileri sabahın erken saatlerinde açığa çıkacak ve duyguların derinleşmesine neden olacak.

Fakat Jüpiter ile Satürn arasındaki uyumlu etkileşim, farklı görüşe sahip farklı kişilerin biraraya gelmesini kolaylaştırıyor. Gökyüzünün bu konumu karamsar duygulardan sıyrılıp sert gelişmeleri fırsata dönüştürebilir. Akşama doğru Ay, aklı sembolize eden Merkür ile uyumlu etkileşim içine giriyor ve düşüncelerin derinlerinde gizli kalmış fikirlerin açığa çıkmasına neden oluyor.

Yengeç Burcu erkekleri

Yaz mevsiminin başlangıç döneminde doğan Yengeç Erkekleri, doğanın gelişip olgunlaşmaya başladığı bu dönemin bütün özelliklerini gösterirler. Yani iyimser, ılımlı ve sakin davranışlarıyla güvenlik arayışı içindedirler. İçsel olarak ne yapacaklarını ve ne olacaklarını bilirler fakat bildirmekten pek hoşlanmazlar. Bunun sonucunda gizemli bir görünüm ortaya çıkar ve anlaşılmaz olurlar. Buna karşılık anlaşılmayı beklerler. Güven ihtiyacı yüksek olan Yengeç Erkekleri için ev çok önemlidir. Çünkü en güvenli yer evleridir ve bir çeşit kaleleridir. Tabii bu kalenin içinde bulunan her şey, eşleri, çocukları, sevdikleri, anneleri, eşyaları ve evleri korumaları altındadır. Hatta evden yürütebilecekleri bir iş seçenlere en fazla Yengeç tiplerinde rastlanır. Müthiş bir ev sahibi olurlar. Ay’ın yönettiği Yengeç Erkekleri son derece duyarlı, hassas ve alıngandır. Aynı zamanda etkileyici olan bu tipler, sevdikleri zaman bulutların üzerinde bambaşka bir dünya yaratır ve sizi masal aleminde yaşatır. Prensesini bulmuş bir prens edasıyla dolaşır. Bir Yengeç Erkeğini seviyorsanız ona gerçeklerin katı görünümünü yumuşatmalı ve bulutların üzerinden sert bir şekilde aşağı indirmemeye özen göstermelisiniz. Doğrudan ve sert bir biçimde gerçeklerle yüzleşmekten hoşlanmaz. Ona karşı hassas davranmalı ve sarsmadan yaklaşmaya özen gösterin. O zaman sonsuza kadar onun prensesi olarak kalabilirsiniz. Çünkü Yengeç Erkeğinin aşkı çabuk sönmez. Bir kez sevdiği zaman sonsuza kadar sevebilir. Son derece alıngandır ve bir kez kabuğuna çekildikten sonra tekrar eski haline döndürmek zaman ister. Sizin onu anladığınızdan çok daha fazla sizi anlayacak ve mutlu edecektir. Yengeç Erkekleri sevdiğini nasıl mutlu edeceğini bilir.

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: NİLÜFER

Anlattığınız hikaye gerçekten çok etkileyici. Fakat sizin doğum haritanızda zor koşullara tahammül gösterebilme potansiyeliniz var. Ay-Satürn kavuşumunda dünyaya gelmişsiniz. Üstelik Ay yönettiği evde duruyor ve bilinçaltınızın son derece zengin olduğunu işaret ediyor. Aynı zamanda çok hassas ve sezgisel birisiniz. Geçmişinizle bağlarınız çok kuvvetli ve kendi üzerinizde çok fazla baskı oluşturuyorsunuz. Üstelik sevgiyi sembolize eden Venüs ile Ay-Satürn kavuşumu sert etkileşim içinde bulunduğundan içinizdeki sevgiyi gösteremiyor ve sert bir ilişki kuruyorsunuz. Şu sıralarda bu etkiyi Pluton tetikliyor ve değişim ihtiyacı duyuyorsunuz. İçinizdeki sevgiyi serbest bırakın ve kendinizi zorlamayın. Sözünü ettiğiniz kişilerin size olan ihtiyacı, gururunuzu okşuyor fakat onlara sevgiyle davranırsanız, istediğiniz değişimin gerçekleştiğini anlayacaksınız. Üstelik Ekimden sonra ilişkileriniz bambaşka bir yön kazanacak.
Yazarın Tüm Yazıları