Fırat Aydınus süper not almış kutlarım!

Güncelleme Tarihi:

Fırat Aydınus süper not almış kutlarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 01:07

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Fırat Aydınus’un birkaç eleştiriyle hakemliği bırakmayacağını söylerken, “Zaten gözlemciden süper not almış. Demek ki iyi yönetim göstermiş” dedi.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, Fırat Aydınus ve tüm hakemlere ülke olarak sahip çıkılmasını istedi. Aydınus’un yönetimi ve kendisine yönelik eleştirilerle ilgili sorularımızı yanıtlayan Alp, “Kamuoyunda bir moda başladı. Deniyor ki, ‘Bu hakemlerimiz Avrupa’da süper maç yönetiyorlar da Türkiye’de neden tersi oluyor ve eleştiriliyorlar.’ Bu sözleri sarfedenler bir de empati yapsınlar. Neden Avrupalı futbolcu ve teknik adamlar hakemlerimize karşı saygılı iken, Türkiye’de neden eleştirnin dozu kaçırılıyor: Yazıktır” şeklinde konuştu.

ANTRENÖRLER AVRUPA’DA KUZU GİBİ

Aydınus’a çok yüklenildiği için konuşmak zorunda kaldığını söyleyen Zekeriya Alp, “Bizim teknik direktörler Avrupa’da kuzu Türkiye’de ise arslan.. Ayıptır. Futbolcu 2 metreden kaçırıyor kimse sesini çıkarmıyor. Hakemlere insaf edilmiyor. Fırat Aydınus gözlemcilerden süper puan almış kendisini kutluyorum. Demek ki iyi bir yönetim göstermiş. ” dedi.
Aydınus’un başarılı bir grafiğe sahip olduğunu hatırlatan Alp, şöyle devam etti: “Bir kaç eleştiriye kızıp hakemliği bırakmayacak. Ülkemiz için önemli bir hakem. Kesinlikle bırakmayacak. Medya evinin kapısına gidip rahatsız etmiş. İnsanların özel hayatlarına saygı gösterilmeli. Futbol Federasyonu olarak Fırat’ın arkasında arslanlar gibi duruyoruz.”

Haberin Devamı

Penaltıyı iptal ettirdi

BURSA Süper Amatör Küme maçında Karadeniz Güvensporlu Okan, topun Demirtaşsporlu Egemen’in eline değil, kendi eline çarptığını söyleyerek hakemin verdiği penaltıyı iptal ettirdi.

Aydınus’a Arsenal maçı

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus’a UEFA’dan kritik bir maçta görev verildi. Aydınus, Şampiyonlar Ligi’nde yarın Arsenal ile Montpellier arasında oynanacak karşılaşmada görev yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!