Final Four'un sosyal medya kanalları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Final Fourun sosyal medya kanalları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2012 16:05

Türk Hava Yollarının sponsorluğunda 11–13 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Euroleague Final Four organizasyonunun resmi sosyal medya kanalları belli oldu.

Haberin Devamı

Basketbol severler Organizasyon boyunca düzenlenecek tüm aktiviteleri Twitter, Facebook ve You Tube vasıtasıyla kaçırmadan takip etme şansına sahip olacaklar.

@Euroleague resmi Twitter hesabıyla organizasyondaki gelişmeleri saniye saniye takipçileriyle paylaşırken, Medya hizmetleri direktörü Diego Fernandez ise @ EB_Diego adresiyle takımlar ve oyuncularla ilgili son dakika bilgilerini aktaracak.

Marka Yönetimi İcra Kurulu başkanı Julien Vigand @ EB_Julien adresinden İstanbul’daki Euroleague coşkusunu, Halkla İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Carla Ferrer ise @ EB_Carla adresinden perde arkası olayları bildirecek.

 2012 Türk Hava Yolları Euroleague Final Four yetkilileri organizasyon boyunca atılacak Tweetler’de hashtag olarak  # TAEF4 ibaresinin kullanılmasını isterken, Euroleague resmi Facebook grubuna da http://www.facebook.com/TheEuroleague adresinden ulaşabileceklerini belirtti.

Haberin Devamı

 Her zaman olduğu gibi, Euroleague’in önemli anları, özel röportajlar ve en son haberlerinin yer aldığı görüntüler ise YouTube’un http://www.youtube.com/Euroleague adresinden takip edilebilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!