Fikirleriniz kabul görecek

Bugün Merkür, hem Uranüs hem de Jüpiter’le uyumlu etkileşim içinde bulunuyor.

Bu durum sürpriz fırsatları anlamaya ve sürpriz kararlar verilmesine neden olacak. Son derece ilginç keşifler açığa çıkabilir. Daha önce kabul görmemiş fikirler, şaşırtıcı bir biçimde kabul görecek ve anlaşılmamış durumlar şimdi anlaşılır olacak. Bilgisayar, elektronik cihazlar ve yatırıma yönelik farklı yöntemler üzerinde çalışmalar yapılabilir. Ayrıca ilginç organizasyonlar düzenlenebilir.

Duygularınızın derinlerinde kaybolmayın

Venüs’ün geri gitmeye başlamasıyla birlikte derinleşen duygular tıpkı bir girdap gibi bizi içine çekebilir. Bu durum isteklerinizi belirlemenize engel olabileceği gibi harekete geçmenizi de zorlaştırır. Bizi oturduğumuz yerden kalkıp harekete geçiren duygular, karmaşa içine girdiği zaman öylece olduğumuz yerde kalırız. Ne yapmamız gerektiğini tam olarak bilsek bile tek bir hamle yapamayız. Duygularımızın derinlerine indikçe çevremizde bulunan her şeyi farklı algılamaya ve değerlendirmeye başlarız. O güne kadar bizi hiçbir şekilde etkilememiş olaylar ve davranışlar derinlerden etkilemeye başlar. Duygularımızın derinlerine indikçe yoğunlaşırız. Yoğunlaştıkça daha derinlere inmeye devam ederiz. Ve bunun sonucunda gerçeklerden uzaklaşabilir, kendi gerçek varlığımızdan ve hedeflerimizden kopabilir, hatta hasta bile olabiliriz. Aslında duyguların derinleşmesi iyi bir durumdur. Çünkü kendimizi, çevremizi, dostlarımızı ve içinde yaşadığımız dünyayı anlamamızı sağlar. Gerçek isteklerimizi keşfetmemize yardım eder. Fakat çok fazla derinleşmek, gerçeklerden ve kendimizden uzaklaşmamıza neden olur. Bu yüzden duyguların derinlerinde kaybolmayın. Duygularınızın çok fazla derinleşmeye başladığının farkına vardığınız anda dışarı çıkın.

Dış dünyanın hareketli ve canlı ortamı içine girin. İçinde yaşadığınız dünyayı her zaman olduğundan daha fazla anlayabileceğiniz böyle bir hali, öğrenmek ve keşfetmek için kullanın. Canınız dışarı çıkmak istemese bile kendinizi zorlayın. Çünkü duygularınızın derinleşmesine, daha fazla derinleşmesine izin verecek olursanız, depresif bir durum ortaya çıkar ve daha sonra yardım almadan çıkamazsınız.

Astrolojik ilişkiler

Sorduğunuz kişinin doğum zamanını bilmediğinizi yazmışsınız. Bu durumda aranızdaki ilişkiyi ve uyumluluk olup olmadığını söylemem mümkün değil. Ancak kendi doğum zamanını bildirmiş ve çok zor durumda olduğunuzu belirtmişsiniz. Çok ilginç bir dönemde bulunuyorsunuz. Hem Satürn, hem de Ay döngüsü yaşıyorsunuz. Bu durum hayatınızda yepyeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu gösteriyor. Şimdiye kadar olan yaşantınızı tamamen değiştireceğinizi söyleyebilirim. Mektubunuzda belirttiğiniz zorlayıcı duyguların ve hissettiklerinizin dayanılmaz olmasının nedeni, sizin bir başka döneme geçiş yapmak üzere olmanızdan kaynaklanıyor. Sorduğunuz kişiye karşı duygularınızı çekinmeden söyleyin. Böylece yakıcı duygularınız hafifler. Ayrıca şu sıralarda aşk potansiyeliniz yükselmiş. Evlilik arzularınız artmış ve bu sene evlenebilirsiniz. Ancak çok hassas ve duygusal bir yapıya sahipsiniz. Duygularınızı ifade etmekten ve kırılmaktan korkmayın. Temmuz ayı, harekete geçmeniz için çok uygun bir dönem.

RUMUZ: SEVDA ÇİÇEĞİ
Yazarın Tüm Yazıları