Ferai Tınç: E-Posta konukları

Ferai TINÇ
Haberin Devamı

EV taşıma işiyle uğraşmaktan dünya işleriyle uğraşamadığım için bir hafta izninizi rica ediyorum sevgili okuyucularım.

Dünya işlerini size emanet etmeden önce, e-postama uğrayan KKTC'li okuyucularımdan bazılarını köşeme konuk etmek istiyorum.

GELECEĞİ DÜŞÜNMEKTEN BIKTIM

‘‘Ben bir hukuk öğrencisiyim ve geleceğimin şeffaflığından korkmaktayım. Her çalışma masamın önüne oturduğumda geleceğimin nasıl olacağını düşünmekten bıktım ve çözümsüzlükten bıktım. Bence çözüm barıştadır. Ama fazla ileri gitmeden hakkımızın korunması gerekmektedir.

T.R

Hukuk öğrencisi

Gazi Mağusa ’’

YAPICI TUTUM DEVAM ETSİN

‘‘İngiltere'de yaşayan bir Türk olarak, bizlerin masadan kaçmayıp da derdimizi uluslararası arenada anlatıp anlaşmalarda yapıcı tutumumuzun devam etmesini diliyorum. Bu hem Türkiye hem de KKTC'nin yararına olur.

Tansel Devin’’

TÜRKİYE KARŞITLIĞI DEĞİL

‘‘Sorun karşılıklı anlayış ve birbirine empati gösterme sorunudur. Kıbrıslılar kendi kendilerini yönetmekte ısrarlıdırlar. Bunun, Türkiye karşıtlığı olmadığını bir anlasalar. Umarım sağduyu galip gelir, hep kardeş kalırız...

Sevgilerle

Kıbrıslı’’

OKUYOR STRES ATIYORUM

‘‘Biz Kıbrıslılar, duygularımızı siz Türkiyeliler kadar güzel ne yazabiliriz ne de anlatabiliriz desem Türkiyeli Kıbrıslı ayrımı yapmış olmam değil mi? Yazınızı kesip cüzdanıma koydum. Her gün okuyup stres atmak için. Bizi anlayan Türkiyeliler de var demek için.

Saygılarımla

Özlem Deler’’

KKTC HALKI BUNU HAK ETMİYOR

‘‘Bu halkın bugüne kadar neler yaşadığını, hangi aşamalardan geçerek bu noktaya geldiğini objektif bir şekilde araştırmadan yazmak büyük bir günah işlemektir. KKTC halkı bunu hak etmiyor. Sorunların temeline inerek bunların insanlar üzerindeki etkilerini araştırmadan, tembel, miskin, paragöz Kıbrıslılar diye hakaret yağdırmak Rumların ekmeğine yağ sürmektir, felaket tellalığıdır.

Doç.Dr. Neriman Ener’’

E-Posta konuklarımın tümünün mesajlarını yayınlayamıyorum ama yukarıdakiler ortak noktaları yansıtıyor.

Yine birlikte oluncaya kadar hoşçakalın.

Yazarın Tüm Yazıları