Fener'in üstesinden geliriz

Güncelleme Tarihi:

Fenerin üstesinden geliriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 10:32

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe'yi mağlup ederek rakibiyle aralarındaki puan farkını 4'e indirmek istediklerini belirterek, "Hakem hatası olacağını tahmin etmiyorum. Zaten onlara güvenip sahaya çıkacağımızı da sanmıyorum. Fenerbahçe'nin üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç öncesi nefesler tutuldu. Zorlu maç öncesi Trabzon'a erken gelerek takıma destek veren Başkan Sadri Şener'de bu heyecanı yakından yaşamak istediğini söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, Fenerbahçe maçından üç ihtimalinde çıkabileceğini belirterek, "Biz üç maç üst üste çok iyi sonuçlar aldık. Fenerbahçe'yi mağlup ederek aradaki puan farkını 4'e indirmek istiyoruz. Ama bu sene erkenden hiç kimse, 'Ben şampiyon olacağım' diyemez. Çünkü üst sıralar karman - çorman olacak. Ligin bitmesine daha 17 - 18 maç var. Bu ligde iddialı takımlardan biriyiz" diye konuştu.

"HAKEMLERE GÜVENİP SAHAYA ÇIKACAĞIMIZI SANMIYORUM"

Fenerbahçe maçını Bülent Yıldırım'ın yönetecek olmasından bir endişe duymadıklarını vurgulayan Şener, "Hakem endişemiz yok. Suni gündem yaratmanın da bir anlamı yok. Ben Fenerbahçe maçında bir hakem hatası olacağını tahmin etmiyorum. Hakemlere güvenip sahaya çıkacağımızı da sanmıyorum. Bizim son derece kaliteli bir takımımız var. Fenerbahçe'nin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bizden Alanzinho ve Gabric bu maçta kilit isimler olacaktır. Gökhan ve Umut da önemli oyuncular olacak bu maçta. Bu saydığım isimlerin maçta gol atacağını düşünüyorum"

"FUTBOLCULARIN FENERBAHÇE MAÇI SONRASI KOLBASTI OYNAYACAĞINI TAHMİN EDİYORUM"

Şener, Şenol Güneş'le transfer konularını şu ana kadar detaylı konuşmadıklarını da ifade ederek, "Şenol hocayla bu konuları üstünkörü konuştuk. Fenerbahçe ve ardından Galatasaray'la oynayacağımız kupa maçından sonra transfer konularını detaylı konuşacağız. 'Bize ne lazım, neyi alabiliriz' şeklinde bir görüşme olacak bu. Eğer hocamız takviye isterse almak mecburiyetimiz var tabi. Bir şekilde çözeceğiz onu. Ama hafta sonu Fenerbahçe'yi yenersek şampiyonluk potasının içerisine gireriz ve iddialı takımlardan biri oluruz. Trabzonspor büyük bir takım. Büyük maçları nasıl oynayacağını bilir. Tabi şans faktörü de önemli. Ama Şenol Güneş gibi çok deneyimli bir hocamız var. İnşallah bu maçtan istediğimiz sonucu elde ederiz" dedi. Şener, 'Futbolcular neden daha kolbastı oynamıyor' şeklindeki soruya ise, "Daha kolbastı oynamayı istemiyorlar herhalde. Ama bu maçtan sonra oynarlar diye tahmin ediyorum" şeklinde cevap verdi.

Fatih Tekke'nin transferi ve Yattara'nın sakatlığıyla ilgili soruları da cevaplayan Şener, şöyle konuştu: "Fatih Tekke'nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor'a yakın diyebilirsiniz. Yattara'nın ise kendisinin, 'Sağlamım' demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, 'Sağlam' demesi lazım. O konuda da bir - iki gün içerisinde net bir sonuç ortaya çıkar."

GÜNEŞ KAZANAN TAKIMI BOZMUYOR

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in Fenerbahçe maçında son iki maçı kazanan takımı bozması beklenmiyor. Hafta içerisindeki antrenmanlarda da Ankaragücü ve Denizlispor maçlarını kazanan 11'i bozmayan Güneş, özellikle kanat organizasyonları üzerinde durdu. Güneş'in Fenerbahçe maçında tüm oyunculardan mücadele anlamında ellerinden ne geliyorsa yapmalarını istediği de vurgulandı.

VOLKAN KONAK TRABZONSPOR MARŞI YAPACAK

Öte yandan Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçı Volkan Konak, bordo - mavili takım için bir marş hazırlayacak. Yönetim kurulunun bu yöndeki talebini olumlu karşılayan Volkan Konak, kendisinin de bu yönde bir çalışmasının olduğunu belirtti. Çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Konak, belli bir süre içerisinde marşı taraftarların beğenisine sunacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!