Fenere gol kralı

Güncelleme Tarihi:

Fenere gol kralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2003 02:12

Bu sezon oynadığı 19 maçta rakip filelere 15 gol göndererek krallık yarışında ilk sırayı koruyan Silvera, Ariel Ortega ile görüşerek Türkiye'ye gelmek istediğini bildirdi. Yönetim Haim Revivo'nun durumuna göre ikinci trasfere yönelecek.

25 yaşında

Fenerbahçe dış transferde kararını veriyor. Uzun süredir golcü arayışını sürdüren sarı lacivertlilerde gözler Arjantinli Nestor Andres Silvera'ya çevrildi. 25 yaşındaki Silvera Arjantin Ligi’nde bu sezon 19 maçta attığı 15 golle krallık yarışında birinci sırada bulunuyor.

5 milyon dolar

10'larca menajerin futbolcu önerisiyle karşı karşıya kalan futbol şubesi sorumlusu Sadettin Saran, teknik direktör Oğuz Çetin ile yaptığı görüşmeler sonucunda bir kaç aday üzerinde karar kıldı. Bu adaylar arasında ön plana çıkan Silvera'nın maliyetinin 5 milyon dolara indiği öğrenildi.

Ciddi teklif

İndependiente Kulübü’nün daha önce 7 milyon dolar fiyat biçtiği Silvera'yı satmaya kararlı olduğu ve en ciddi teklifi götüren Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Silvera'nın da Ariel Ortega ile bir görüşme yaparak, Fenerbahçe'ye gelmek istediği bildirildi.

Rebrov olmadı

Avrupa'dan bir çok kulübün transfer listesinde yeralan Silvera'nın Fenerbahçe ile görüşmesi internet sitelerinde geniş yer buldu. Daha önce Tottenham'da oynayan Ukrayna milli takımının santrforu Rebrov ile el sıkışan sarı lacivertliler, bu oyuncunun fiyatının pahalı olması nedeniyle vazgeçmişti.

Morales'e veto

Bu arada Uruguaylı Morales'e teknik direktör Oğuz Çetin'den onay çıkmadı. Çetin, 1.98'lik santrforun daha önce oynadığı takımlarda problem olduğunu öğrenince alınmasını istemedi. Bugün İstanbul'a gelecek olan Revivo'nun durumuna göre yabancı oyuncu arayışı devam edecek.

KİMDİR?

Çaki.............

Adı:
Nestor Andres

Soyadı: Silvera

Doğum Tarihi: 14/03/1977

Doğum Yeri: Comodoro (Arjantin)

Lakabı: Çaki

Boyu: 1.82 m

Kilosu: 76 Kg

Oynadığı Takımlar: 1998-99 Union,

1999-2001 Huracan

Bu Sezonki Performansı: 19 maçta 15 gol
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!